Povezane vesti
Napad na Čugujev u Harkovu, ima povređenih; ukrajinski dron udario u zgradu u ruskom gradu Ufi
RTS pre 4 sati
Rat u Ukrajini – 1.499. dan. Tri osobe su povređene u ruskom napadom dronom na grad Čugujev u Harkovskoj oblasti, saopštile su lokalne vlasti. Sa druge strane, ruski zvaničnici tvrde da je ukrajinska bespilotna letelica pogodila zgradu u ruskom gradu… »
Zelenski: Odgovor Rusije na predlog o prekidu vatre za Uskrs je granatiranje Ukrajine
NIN pre 6 sati
Odgovor Rusije na ukrajinski predlog o prekidu vatre za uskršnje praznike je granatiranje većeg broja ukrajinskih regiona, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom video obraćanju. "U stvari, ovo je odgovor Rusa na naš predlog… »
Uživo: Rat u Ukrajini - Ukrajinski dron udario u stambenu zgradu u Ufi, nema žrtava
Euronews pre 6 sati
Rat u Ukrajini traje 1.499 dana. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski mora da donese odluku o povlačenju ukrajinskih oružanih snaga iz Donbasa izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema njegovim rečima, pauza u trilateralnim pregovorima o… »
UKRAJINSKA KRIZA: EU od kamata na rusku imovinu dobila 1,4 milijarde evra; Kijev: Na predlog o primirju Rusija odgovorila…
RTV pre 9 sati
KIJEV/MOSKVA/VAŠINGTON - Rat u Ukrajini – 1.499. dan. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je Rusija na predlog o prekidu vatre za uskršnje praznike odgovorila granatiranjem većeg broja ukrajinskih regiona. Evropska komisija saopštila je… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Kina se oglasila: Evo koga smatra glavnim krivcem za blokadu Ormuza
Večernje novosti pre 17 minutajoš 59 povezanih