Povezane vesti
Zelenski razgovarao američkom stranom o bezbednosnim garancijama za Ukrajinu
Blic pre 8 sati
Predsednik je najavio brzo ažuriranje dokumenata kako bi bezbednosne garancije za Ukrajinu postale snažnije Zelenski je zahvalio američkim predstavnicima na spremnosti za zajednički rad i naveo da je ključno kako i o čemu će razgovarati sa Rusijom… »
Zelenski razgovarao sa američkom stranom o bezbednosnim garancijama za Ukrajinu
Politika pre 14 sati
Zahvalan sam što su predstavnici SAD spremni da rade na pronalaženju pravih rešenja, dodao je. KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je razgovarao sa američkom stranom o bezbednosnim garancijama i učešću Evropljana u tom procesu… »
RTV pre 16 sati
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je razgovarao sa američkom stranom o bezbednosnim garancijama i učešću Evropljana u tom procesu. "Detaljno smo razgovarali sa Stivom Vitkofom, pridružili su nam se Džared Kušner, Lindzi Grejam… »
Insajder pre 22 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je razgovarao sa američkom stranom o bezbednosnim garancijama i učešću Evropljana u tom procesu. "Danas smo detaljno razgovarali sa Stivom Vitkofom, pridružili su nam se Džared Kušner, Lindzi… »
Vesti dana »
„Bićemo spremni da reagujemo“: Rektor se sastao sa dekanima Beogradskog univerziteta
Danas pre 9 satijoš 10 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 11 satijoš 10 povezanih
Pašić (SSP): Roditelji dece sa smetnjama ponovo prinuđeni da protestuju
Serbian News Media pre 7 satijoš 23 povezane
Astronautkinja Misije Artemis Dva na putovanju ka Mesecu zasukala rukave i popravila WC
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih