Povezane vesti
"Odreći ću se svojih sinova": Kristijan Golubović peni od besa nakon Kristinine prijave, skandal ne jenjava
Mondo pre 2 sata
Drama između Kristina Spalević i Kristijan Golubović ne jenjava, a situacija je, prema njihovim tvrdnjama, otišla toliko daleko da je u sve uključena i policija. Kristina je pre nekoliko nedelja prijavila bivšeg partnera zbog pretnji, a sada tvrdi da… »
Ceo život spakovala u džakove za đubre: Kristina Spalević uplašena za svoju bezbednost: Ja ću nastaviti da...
Kurir pre 2 sata
Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević javno je podelila snimke iz stana dok se pakuje za selidbu. Kristina je nedavno prijavila bivšeg partnera Kristijana Golubovića, a sada je rekla kako strahuje za svoju bezbednost, zbog čega je rešila da se iseli… »
"Kristina je preko posrednika tražila novac" Oglasio se Kristijan Golubović nakon što je pušten iz pritvora: "Šta sud bude…
Kurir pre 1 sat
Kristijan Golubović se oglasio nakon što je pušten iz pritvora. Govorio o tome kako je prekršio zabranu prilaska Kristini Spalević. Kristijan je najpre optužio Kristinu da iznosi laži o njemu. - Bio sam kod sudije za prekršaje, osuđen sam da sam… »
"Odreći ću se svojih sinova": Kristijan Golubović šokirao: "Ako mi se ne dopadne odluka suda, iz principa ću to uraditi"
Blic pre 2 sata
Kristina se seli iz porodičnog stana sa decom, tvrdeći da se plaši za svoju bezbednost Golubović je izrazio kajanje zbog preljube bivšoj ženi Ivani i uputio emotivnu poruku ćerki Veri Kristijan Golubović se oglasio nakon što je pušten iz pritvora. On je… »
Kristijan pušten iz pritvora, Kristina odmah krenula da se pakuje: Objavila snimak s Voždovca, stvari u kesama za đubre
Mondo pre 2 sata
Bivša zadrugarka Kristina Spalević je na Instagramu pokazala kako pakuje džakove sa stvarima u svom stanu i da se seli nakon nove drame s Kristijanom Golubovićem. Kristina je odlučila da dom pronađe na drugom mestu sa svojim sinovima koje je dobila u… »
"Dajem reč..." Kristijan posle izlaska iz pritvora Kristini poručio ovo: "Otimate rođenoj deci lažnim tužbama"
Telegraf pre 2 sata
Kristina Spalević prijavila je bivšeg partnera Kristijana Golubovića za pretnje pre par nedelja a sada je rekla da se plaši za svoj život te je odlučila da se odseli pošto je on prekršio zabranu prilaska koja mu je određena. On je ponovo je saslušan u… »
Kristijan Golubović završio u policiji! Odigrala se prava drama: Evo detalja
Kurir pre 3 sata
Kristijan Golubović ponovo je saslušan u policiji zbog toga što ga je prijavila bivša partnerka Kristina Spalević, saznaju mediji. Kako se dalje saznaje, Kristina Spalević prijavila je Golubovića policiji i navela da je nastavio da je uznemirava, poziva… »
Nakon što je Golubović napustio pritvor, Kristina se hitno seli iz stana! Drama se nastavlja: Evo šta je poručila čitavom svetu…
Kurir pre 3 sata
Kristina Spalević prijavila je bivšeg partnera Kristijana Golubovića za pretnje, a nakon što je rekla da strahuje za svoj život, ona se oglasila i pokazala da se sa sinovima seli. Ona je podelila snimak iz stana u kojem trenutno živi sa sinovima koje je… »
Spakovala stvari u crne džakove: Kristina se seli sa sinovima iz stana, pošto je Kristijan pušten iz pritvora
Telegraf pre 3 sata
Kristina Spalević prijavila je bivšeg partnera Kristijana Golubovića za pretnje pre par nedelja a sada je rekla da se plaši za svoj život te je odlučila da se odseli. Bivša zadrugarka je pokazala kako pakuje džakove sa stvarima u svom stanu te da želi da… »
(Video) Kristina Spalević se seli iz stana nakon što je Kristijan pušten iz pritvora, odlučila da skloni sinove: sve spakovala…
Blic pre 4 sati
Tvrdila je da je Golubović prekršio meru zabrane prilaska i da strahuje za život Izjavila je da ne želi njegov novac niti alimentaciju i da želi zaštitu za sebe i decu Kristina Spalević prijavila je bivšeg partnera Kristijana Golubovića za pretnje, a… »
Kristijan Golubović pozvan u policiju, prijavila ga bivša žena: Zvao je uprkos zabrani, čeka ga ova kazna
Telegraf pre 4 sati
Video: Kristina prijavila Kristijana policiji, hitno se oglasila! Prekršio zabranu prilaska?! Usledio ŠOK. Kristijan Golubović ponovo je saslušan u policiji zbog toga što ga je prijavila bivša partnerka Kristina Spalević, saznaje Telegraf.rs. Kako… »
Saznajemo! Kristijan Golubović danas bio na saslušanju: Prekršio meru zabrane koja mu je izrečena
Telegraf pre 4 sati
Rijaliti igrač Kristijan Golubović bio je na saslušanju u policiji. Kako saznajemo, bivši kriminalac danas je ponovo saslušan, nakon što ga je nevenčana supruga Kristina Spalević prijavila. Kristina je, podsetimo, istakla da Golubović ima zabranu… »
"Ako mi se nešto desi da znate od koga je" Kristina prijavila Kristijana policiji, strahuje za život: "Imam dokaze" (video)
Blic pre 12 sati
Navela je da se plaši za svoj život i da je priložila sve dokaze nadležnim organima. Istakla je da od Kristijana ne traži alimentaciju i da njene optužbe nisu motivisane novcem. Kristina Spalević na svom Instagram profilu objavila je snimak na kom je… »
"Ako mi se nešto desi, znate od koga je": Kristina Spalević se plaši za svoj život nakon prijave Kristijana policiji
Mondo pre 12 sati
Kristina Spalević je na svom Instagram profilu podelila snimak u kojem je otkrila da dobija pretnje, kao i da je svog bivšeg partnera, Kristijana Golubovića, prijavila policiji. Ponovo se oglasila novim snimkom, naglašavajući da strahuje za sopstveni… »
"Ako mi se nešto desi da znate od koga je", Kristina Spalević nakon što je prijavila Kristijana policiji strahuje za svoj…
Kurir pre 12 sati
Kristina Spalević na svom Instagram profilu objavila je snimak u kojem tvrdi da prima pretnje i da je bivšeg partnera Kristijana Golubovića prijavila policiji. U novom snimku navela je da se boji za svoj život. Kristina ističe da poseduje sve potrebne… »
„Vređao me je pred policijom, kad su došli da ga udalje“ Kristina uplašena za život, hitno se oglasila
Telegraf pre 12 sati
Kristina Spalević na svom Instagram profilu objavila je snimak na kom je otkrila da dobija pretnje i da je bivšeg partnera Kristijana Golubovića prijavila policiji. Ona se ponovo oglasila snimkom gde je istakla da se plaši za svoj život. Kristina ističe… »
Kristina Spalević prijavila Kristijana policiji: Hitno se oglasila: "Dobijam pretnje i ucene" (video)
Blic pre 23 sata
Kristina tvrdi da dobija pretnje i ucene od Kristijana, kao i da je on prekršio zabranu prilaska. Ona je prijavila Kristijana policiji i prikupila dokaze koje je predala preko advokata. Kristijan Golubović je u intervjuu za "Blic" izneo niz šokantnih… »
Vesti dana »
Rektor Đokić održao sastanak sa dekanima beogradskih fakulteta
Serbian News Media pre 7 satijoš 10 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 9 satijoš 10 povezanih
Protest roditelja-negovatelja: "Nacrt zakona usvojen, ali nije javno objavljen, ne znamo kako izgleda"
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Artemis II je još u orbiti: Uz ovu pesmu je kontrola misije probudila astronaute VIDEO
B92 pre 3 satajoš 58 povezanih