Повезане вести

Сазнајемо! Кристијан Голубовић данас био на саслушању: Прекршио меру забране која му је изречена

Сазнајемо! Кристијан Голубовић данас био на саслушању: Прекршио меру забране која му је изречена

Телеграф пре 26 дана
Ријалити играч Кристијан Голубовић био је на саслушању у полицији. Како сазнајемо, бивши криминалац данас је поново саслушан, након што га је невенчана супруга Кристина Спалевић пријавила. Кристина је, подсетимо, истакла да… »
"Укључене су институције Републике Србије": Кристина Спалевић се огласила саопштењем после драме с Кристијаном

"Укључене су институције Републике Србије": Кристина Спалевић се огласила саопштењем после драме с Кристијаном

Мондо пре 25 дана
Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић поново су се нашли у проблемима, након што је он прекршио забрану приласка која је раније изречена након реакције полиције у стану на Вождовцу прошлог месеца. Голубовић је приведен данас, а… »
"Кристина је преко посредника тражила новац" Огласио се Кристијан Голубовић након што је пуштен из притвора: "Шта суд буде…

"Кристина је преко посредника тражила новац" Огласио се Кристијан Голубовић након што је пуштен из притвора: "Шта суд буде…

Курир пре 25 дана
Кристијан Голубовић се огласио након што је пуштен из притвора. Говорио о томе како је прекршио забрану приласка Кристини Спалевић. Кристијан је најпре оптужио Кристину да износи лажи о њему. - Био сам код судије за прекршаје… »
"Одрећи ћу се својих синова": Кристијан Голубовић пени од беса након Кристинине пријаве, скандал не јењава

"Одрећи ћу се својих синова": Кристијан Голубовић пени од беса након Кристинине пријаве, скандал не јењава

Мондо пре 25 дана
Драма између Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић не јењава, а ситуација је, према њиховим тврдњама, отишла толико далеко да је у све укључена и полиција. Кристина је пре неколико недеља пријавила бившег партнера због… »
Цео живот спаковала у џакове за ђубре: Кристина Спалевић уплашена за своју безбедност: Ја ћу наставити да...

Цео живот спаковала у џакове за ђубре: Кристина Спалевић уплашена за своју безбедност: Ја ћу наставити да...

Курир пре 25 дана
Бивша ријалити учесница Кристина Спалевић јавно је поделила снимке из стана док се пакује за селидбу. Кристина је недавно пријавила бившег партнера Кристијана Голубовића, а сада је рекла како страхује за своју безбедност, због… »
"Одрећи ћу се својих синова": Кристијан Голубовић шокирао: "Ако ми се не допадне одлука суда, из принципа ћу то урадити"

"Одрећи ћу се својих синова": Кристијан Голубовић шокирао: "Ако ми се не допадне одлука суда, из принципа ћу то урадити"

Блиц пре 25 дана
Кристина се сели из породичног стана са децом, тврдећи да се плаши за своју безбедност Голубовић је изразио кајање због прељубе бившој жени Ивани и упутио емотивну поруку ћерки Вери Кристијан Голубовић се огласио након што је… »
Кристијан пуштен из притвора, Кристина одмах кренула да се пакује: Објавила снимак с Вождовца, ствари у кесама за ђубре

Кристијан пуштен из притвора, Кристина одмах кренула да се пакује: Објавила снимак с Вождовца, ствари у кесама за ђубре

Мондо пре 25 дана
Бивша задругарка Кристина Спалевић је на Инстаграму показала како пакује џакове са стварима у свом стану и да се сели након нове драме с Кристијаном Голубовићем. Кристина је одлучила да дом пронађе на другом месту са својим… »
"Дајем реч..." Кристијан после изласка из притвора Кристини поручио ово: "Отимате рођеној деци лажним тужбама"

"Дајем реч..." Кристијан после изласка из притвора Кристини поручио ово: "Отимате рођеној деци лажним тужбама"

Телеграф пре 25 дана
Кристина Спалевић пријавила је бившег партнера Кристијана Голубовића за претње пре пар недеља а сада је рекла да се плаши за свој живот те је одлучила да се одсели пошто је он прекршио забрану приласка која му је одређена. Он… »
Кристијан Голубовић завршио у полицији! Одиграла се права драма: Ево детаља

Кристијан Голубовић завршио у полицији! Одиграла се права драма: Ево детаља

Курир пре 25 дана
Кристијан Голубовић поново је саслушан у полицији због тога што га је пријавила бивша партнерка Кристина Спалевић, сазнају медији. Како се даље сазнаје, Кристина Спалевић пријавила је Голубовића полицији и навела да је наставио… »
Након што је Голубовић напустио притвор, Кристина се хитно сели из стана! Драма се наставља: Ево шта је поручила читавом свету…

Након што је Голубовић напустио притвор, Кристина се хитно сели из стана! Драма се наставља: Ево шта је поручила читавом свету…

Курир пре 25 дана
Кристина Спалевић пријавила је бившег партнера Кристијана Голубовића за претње, а након што је рекла да страхује за свој живот, она се огласила и показала да се са синовима сели. Она је поделила снимак из стана у којем тренутно… »
Спаковала ствари у црне џакове: Кристина се сели са синовима из стана, пошто је Кристијан пуштен из притвора

Спаковала ствари у црне џакове: Кристина се сели са синовима из стана, пошто је Кристијан пуштен из притвора

Телеграф пре 25 дана
Кристина Спалевић пријавила је бившег партнера Кристијана Голубовића за претње пре пар недеља а сада је рекла да се плаши за свој живот те је одлучила да се одсели. Бивша задругарка је показала како пакује џакове са стварима у… »
(Видео) Кристина Спалевић се сели из стана након што је Кристијан пуштен из притвора, одлучила да склони синове: све спаковала…

(Видео) Кристина Спалевић се сели из стана након што је Кристијан пуштен из притвора, одлучила да склони синове: све спаковала…

Блиц пре 25 дана
Тврдила је да је Голубовић прекршио меру забране приласка и да страхује за живот Изјавила је да не жели његов новац нити алиментацију и да жели заштиту за себе и децу Кристина Спалевић пријавила је бившег партнера Кристијана… »
Кристијан Голубовић позван у полицију, пријавила га бивша жена: Звао је упркос забрани, чека га ова казна

Кристијан Голубовић позван у полицију, пријавила га бивша жена: Звао је упркос забрани, чека га ова казна

Телеграф пре 25 дана
Видео: Кристина пријавила Кристијана полицији, хитно се огласила! Прекршио забрану приласка?! Уследио ШОК. Кристијан Голубовић поново је саслушан у полицији због тога што га је пријавила бивша партнерка Кристина Спалевић, сазнаје… »
"Ако ми се нешто деси да знате од кога је" Кристина пријавила Кристијана полицији, страхује за живот: "Имам доказе" (видео)

"Ако ми се нешто деси да знате од кога је" Кристина пријавила Кристијана полицији, страхује за живот: "Имам доказе" (видео)

Блиц пре 25 дана
Навела је да се плаши за свој живот и да је приложила све доказе надлежним органима. Истакла је да од Кристијана не тражи алиментацију и да њене оптужбе нису мотивисане новцем. Кристина Спалевић на свом Инстаграм профилу… »
"Ако ми се нешто деси, знате од кога је": Кристина Спалевић се плаши за свој живот након пријаве Кристијана полицији

"Ако ми се нешто деси, знате од кога је": Кристина Спалевић се плаши за свој живот након пријаве Кристијана полицији

Мондо пре 25 дана
Кристина Спалевић је на свом Инстаграм профилу поделила снимак у којем је открила да добија претње, као и да је свог бившег партнера, Кристијана Голубовића, пријавила полицији. Поново се огласила новим снимком, наглашавајући да… »
"Ако ми се нешто деси да знате од кога је", Кристина Спалевић након што је пријавила Кристијана полицији страхује за свој…

"Ако ми се нешто деси да знате од кога је", Кристина Спалевић након што је пријавила Кристијана полицији страхује за свој…

Курир пре 25 дана
Кристина Спалевић на свом Инстаграм профилу објавила је снимак у којем тврди да прима претње и да је бившег партнера Кристијана Голубовића пријавила полицији. У новом снимку навела је да се боји за свој живот. Кристина истиче да… »
„Вређао ме је пред полицијом, кад су дошли да га удаље“ Кристина уплашена за живот, хитно се огласила

„Вређао ме је пред полицијом, кад су дошли да га удаље“ Кристина уплашена за живот, хитно се огласила

Телеграф пре 25 дана
Кристина Спалевић на свом Инстаграм профилу објавила је снимак на ком је открила да добија претње и да је бившег партнера Кристијана Голубовића пријавила полицији. Она се поново огласила снимком где је истакла да се плаши за… »
Кристина Спалевић пријавила Кристијана полицији: Хитно се огласила: "Добијам претње и уцене" (видео)

Кристина Спалевић пријавила Кристијана полицији: Хитно се огласила: "Добијам претње и уцене" (видео)

Блиц пре 26 дана
Кристина тврди да добија претње и уцене од Кристијана, као и да је он прекршио забрану приласка. Она је пријавила Кристијана полицији и прикупила доказе које је предала преко адвоката. Кристијан Голубовић је у интервјуу за… »

Вести дана »