Povezane vesti

'Nostalgija i sloboda': Odrasli koji vole dečiju književnost

BBC News pre 18 sati
Dečija književnost ostaje omiljena i među odraslima jer kroz jednostavan jezik i priču budi maštu, vraća u detinjstvo i otkriva nove slojeve značenja. Kada sam se prvi put susrela sa pričom o riđokosoj devojčici koja sama živi u Vilevilekuli, još uvek… »
‘Nostalgija i sloboda’: Odrasli koji vole dečiju književnost

Danas pre 18 sati
Kada sam se prvi put susrela sa pričom o riđokosoj devojčici koja sama živi u Vilevilekuli, još uvek nisam znala da čitam. Nešto više od 20 godina kasnije, roman Pipi Duga Čarapa još je u prvih pet na listi mojih omiljenih knjiga – iako je možda trebalo… »

Južne vesti pre 18 sati
BBC/Jakov Ponjavić Kada sam se prvi put susrela sa pričom o riđokosoj devojčici koja sama živi u Vilevilekuli, još uvek nisam znala da čitam. Nešto više od 20 godina kasnije, roman Pipi Duga Čarapa još je u prvih pet na listi mojih omiljenih knjiga –… »

Radio 021 pre 18 sati
Dečija književnost ostaje omiljena i među odraslima jer kroz jednostavan jezik i priču budi maštu, vraća u detinjstvo i otkriva nove slojeve značenja. BBC/Jakov Ponjavić Kada sam se prvi put susrela sa pričom o riđokosoj devojčici koja sama živi u… »

NIN pre 18 sati
Kada sam se prvi put susrela sa pričom o riđokosoj devojčici koja sama živi u Vilevilekuli, još uvek nisam znala da čitam. Nešto više od 20 godina kasnije, roman Pipi Duga Čarapa još je u prvih pet na listi mojih omiljenih knjiga - iako je možda trebalo… »

Vesti dana »