Povezane vesti

Devojka Lazara Ristovskog pokazala novi izgled: Anica Lazić priznala da je radila estetsku korekciju na licu FOTO

Devojka Lazara Ristovskog pokazala novi izgled: Anica Lazić priznala da je radila estetsku korekciju na licu FOTO

Nova pre 6 sati
Anica Lazić, devojka glumca Lazara Ristovskog, pohvalila se da je imala estetsku korekciju. Naime, Anica je nedavno odlučila da se podvrgne estetskoj operaciji nosa. Ona je sada progovorila o motivima koji su je naveli na ovaj korak. "Operisala sam nos… »
39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog otišla "pod nož": Anica operisala nos, evo kako sada izgleda

39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog otišla "pod nož": Anica operisala nos, evo kako sada izgleda

Kurir pre 10 sati
Devojka glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, otišla je "pod nož". Ona je operisala nos, te je otkrila zbog čega se odlučila na takav korak. - Operisala sam nos. Doktor mi je rekao da je tako najbolje, imala sam devijaciju, ali je korigovao malo… »
Devojka Lazara Ristovskog operisala nos i potpuno promenila izgled: Otišla pod nož, pa pokazala rezultat

Devojka Lazara Ristovskog operisala nos i potpuno promenila izgled: Otišla pod nož, pa pokazala rezultat

Telegraf pre 10 sati
Devojka našeg poznatog glumca Lazara Ristovskog, glumica Anica Lazić, operisala je nos. Kako je priznala, morala je da "ode pod nož", pa je otkrila zbog čega se odlučila na takav korak. - Operisala sam nos. Doktor mi je rekao da je tako najbolje, imala… »

Mondo pre 12 sati
Devojka i koleginica glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, otišla je "pod nož". Ona je operisala nos, te je otkrila zbog čega se odlučila na takav korak. "Operisala sam nos. Doktor mi je rekao da je tako najbolje, imala sam devijaciju, ali je korigovao… »
Devojka Lazara Ristovskog operisala nos: Potvrdila da je išla "pod nož": "Imala sam devijaciju", evo kako sad izgleda Anica…

Devojka Lazara Ristovskog operisala nos: Potvrdila da je išla "pod nož": "Imala sam devijaciju", evo kako sad izgleda Anica…

Blic pre 13 sati
Nakon operacije, Anica je otkrila da se još uvek oporavlja, ali nije prestajala sa snimanjima novih projekata. Anica je ispričala da su se ona i Lazar upoznali slučajno i da smatra da je posrednik njihove veze bio Bog. Devojka i koleginica čuvenog glumca… »

Vesti dana »