Povezane vesti

Ministar prosvete napada rektora: "Đokić poziva na sukob policije i studenata"

Ministar prosvete napada rektora: "Đokić poziva na sukob policije i studenata"

Nova pre 2 sata
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković ocenio je danas da rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ne poštuje državu ni Univerzitet koji predvodi time što, kako tvrdi, poziva na sukob policije i studenata. Vuk Stanković je na televiziji B92 izjavio da… »
Ministar Stanković: Rektor Đokić ne poštuje državu, poziva na sukob

Beta pre 2 sata
Dejan Vuk Stanković, ministar prosvete, ocenio je da rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ne poštuje državu ni instituciju koju predvodi, tvrdeći da poziva na sukob policije i studenata. Vuk Stanković je na televiziji B92 izjavio da rektor "ne… »
Ministar: Rektor Đokić poziva na sukob policije i studenata

Serbian News Media pre 2 sata
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je ocenio da rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ne poštuje državu ni Univerzitet koji predvodi time što, kako tvrdi, poziva na sukob policije i studenata. Vuk Stanković je na televiziji B92 izjavio da rektor… »

Radio sto plus pre 2 sata
Vuk Stanković je na televiziji B92 izjavio da rektor “ne poziva prvi put na nasilje”, te da je to učinio i 28. juna prošle godine kada je, kako je ocenio, dao “zeleno svetlo demonstrantima da uđu u obračun sa policijom”. “Na svu sreću tada nije bilo… »

Radio sto plus pre 2 sata
Vuk Stanković je na televiziji B92 izjavio da rektor “ne poziva prvi put na nasilje”, te da je to učinio i 28. juna prošle godine kada je, kako je ocenio, dao “zeleno svetlo demonstrantima da uđu u obračun sa policijom”. “Na svu sreću tada nije bilo… »

Pravo u centar pre 2 sata
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je ocenio da rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ne poštuje državu ni Univerzitet koji predvodi time što, kako tvrdi, poziva na sukob policije i studenata. Vuk Stanković je na televiziji B92 izjavio da rektor… »
Sociolog o potencijalnoj kandidaturi rektora: Đokić je ostavio utisak da je jedan od nas

Sociolog o potencijalnoj kandidaturi rektora: Đokić je ostavio utisak da je jedan od nas

Mašina pre 6 sati
Ukoliko to od njega bude zatraženo, rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić rekao je da će biti spreman za kandidaturu na izborima. O tome kakav je do sada Đokić ostavio utisak u javnosti i da li ga građani percipiraju kao relevantnog protivkandidata… »
Vladan Đokić potvrdio da se sa funkcije rektora sprema za izbore: "Spreman sam da prihvatim angažman"

Vladan Đokić potvrdio da se sa funkcije rektora sprema za izbore: "Spreman sam da prihvatim angažman"

Blic pre 9 sati
Đokić je rekao da "nije agitovao kao neko ko ima političku ambiciju da bude politički lider" Poručio je da "ukoliko studenti i građani od njega budu tražili neki angažman, spreman je da taj angažman prihvati" Vladan Đokić, rektor Univerziteta u Beogradu… »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to traže studenti i građani

Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to traže studenti i građani

NIN pre 12 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je sinoć da ukoliko građani i studenti od njega budu tražili politički angažman na mogućim izborima, da će biti spreman da taj angažman i prihvati. "Ja se nisam prijavio, niti agitovao kao neko ko ima… »
Đokić: Spreman sam prihvatiti politički angažman, ako studenti i građani to zatraže

Đokić: Spreman sam prihvatiti politički angažman, ako studenti i građani to zatraže

SEEbiz pre 12 sati
BEOGRAD - Rektor Sveučilišta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da će, ako ga građani i studenti zatraže politički angažman na eventualnim izborima, biti spreman prihvatiti taj angažman. "Nisam se prijavio, niti sam se kandidirao kao netko tko… »
Rektor Đokić: Ukoliko građani i studenti budu tražili od mene angažman, ja sam spreman da ga prihvatim

Rektor Đokić: Ukoliko građani i studenti budu tražili od mene angažman, ja sam spreman da ga prihvatim

Danas pre 21 sat
Rektor Uninverziteta u Beogradu Vladan Đokić rekao je večeras da je ulazak pripadnika Uprave kriminalisitčke policije u zgradu Rektorata UB prvi put da je neka služba upala u tu zgradu nakon okupacije i Drugog svetskog rata. Đokić je govoreći za Dnevnik… »

Vesti dana »