Povezane vesti
Novak pomaže Ivi: „Gleda mečeve i daje mi konkretne savete – nerealno“
Vesti online pre 11 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, pomno prati karijeru Ive Jović, teniserke srpskog porekla koja igra pod zastavom Sjedinjenih Američkih Država, a uz to se trudi i da je savetuje i daje joj smernice. Sa 17 godina ušla je u najboljih 100 na… »
Novak pomaže Ivi: „Gleda mečeve i daje mi konkretne savete – nerealno“
Sputnik pre 15 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, pomno prati karijeru Ive Jović, teniserke srpskog porekla koja igra pod zastavom Sjedinjenih Američkih Država, a uz to se trudi i da je savetuje i daje joj smernice. Sa 17 godina ušla je u najboljih 100 na… »
"Ako nećeš da slušaš mene, slušaj Đokovića": Američko tenisko čudo poreklom iz Srbije otkrila kako joj Novak pomaže iza kulisa…
Nova pre 16 sati
Iva Jović, američka teniserka srpskog porekla, otkrila je da redovno dobija savete od Novaka Đokovića. Najbolji srpski teniser, kako kaže, uvek pronalazi vreme da pomogne 18-godišnjoj Jović i prati njen napredak. „Novak gleda moje mečeve i posle mi daje… »
"Đoković mi daje savete kako da igram"
B92 pre 18 sati
Iva Jović, američka teniserka srpskog porekla, otkrila je da se redovno konsultuje sa Novakom Đokovićem. Srpski teniser uvek stoji na raspolaganju 18-godišnjoj Jović. "Novak gleda moje mečeve i potom mi daje konkretne savete u vezi moje igre. Odnose se… »
Iva Jović: Đoković mi daje savete kako da igram
Sport klub pre 22 sata
Iva Jović, najbolja teniserka u svetskom vrhu koja govori srpski jezik, otkrila je da je u redovnoj komunikaciji sa Novakom Đokovićem. – Novak gleda moje mečeve i potom mi daje konkretne savete u vezi moje igre – ispričala je američka teniserka našeg… »
Srbija ostala bez čuda od deteta, ona izabrala Ameriku, pa govorila o Novaku: “I mene je iznenadilo…”
Telegraf pre 22 sata
Iva Jović, Srpkinja koja je nedavno dobila poziv i po prvi put nastupila za Sjedinjene Američke Države, jedna je od najtalentovanijih teniserki na svetu. Iva neretko ističe Novaka Đokovića, kao čoveka koji joj pomaže i utiče na karijeru, a ponovo je… »
Vesti dana »
Vens u poseti Mađarskoj od 7. do 8. aprila, nekoliko dana pre parlamentarnih izbora
RTV pre 39 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Nastavak udara na terenu, indirektni pregovori između SAD i Irana, Pakistan posreduje
RTV pre 49 minutajoš 2 povezane
VIDEO Mića Berića analizirao veliku pobedu Partizana, rečenica o Karliku govori sve
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih