Povezane vesti
Anđeo iz filma “Mi nismo anđeli” prvog dana snimanja doživeo najveću tragediju: “Otišao sam posle...
Kurir pre 5 sati
Glumac i multimedijalni umetnik Uroš Đurić, kojeg čitava bivša Jugoslavija pamti po ulozi Anđela u ostvarenju "Mi nismo anđeli", podelio je sa javnošću bolnu uspomenu koja ga vezuje za sam početak snimanja ovog filma. On je otkrio da se prvi radni dan na… »
Glumio Anđela u kultnom filmu i doživeo najveću tragediju prvog dana snimanja: Snimio jedan kadar, morao da ode sa seta
Mondo pre 5 sati
Glumac Uroš Đurić proslavio se likom Anđela u filmu "Mi nismo anđeli", a sada je ispričao i kakvu je porodičnu tragediju doživeo prvog snimajućeg dana. Naime, kako je sada otkrio, njegova majka je preminula upravo na dan kad je započeto snimanje. "Meni… »
"Tada sam je poslednji put video": Uroš Đurić otkrio kakvu tragediju je doživeo prvog dana snimanja filma "Mi nismo anđeli"…
Nova pre 6 sati
Naš poznati umetnik Uroš Đurić igrao je jednu od glavnih uloga u filmu "Mi nismo anđeli", po kojoj ga mnogi i danas prepoznaju. Te 1992. godine, kada je dobio ulogu anđela, Uroš je bio na početku karijere, a tek sada je otkrio kakva tragedija mu se… »
Glumio Anđela u “Mi nismo anđeli”, a prvog dana snimanja doživeo najveću tragediju: “Otišao sam posle prvog”
Telegraf pre 8 sati
Glumac Uroš Đurić proslavio se likom Anđela u filmu "Mi nismo anđeli", a sada je ispričao i kakvu je porodičnu tragediju doživeo prvog snimajućeg dana. Naime, kako je sada otkrio, njegova majka je preminula upravo na dan kad je započeto snimanje. - Meni… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 53 povezane
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 46 minutajoš 59 povezanih