Povezane vesti

Anđeo iz filma “Mi nismo anđeli” prvog dana snimanja doživeo najveću tragediju: “Otišao sam posle...

Anđeo iz filma “Mi nismo anđeli” prvog dana snimanja doživeo najveću tragediju: “Otišao sam posle...

Kurir pre 5 sati
Glumac i multimedijalni umetnik Uroš Đurić, kojeg čitava bivša Jugoslavija pamti po ulozi Anđela u ostvarenju "Mi nismo anđeli", podelio je sa javnošću bolnu uspomenu koja ga vezuje za sam početak snimanja ovog filma. On je otkrio da se prvi radni dan na… »
Glumio Anđela u kultnom filmu i doživeo najveću tragediju prvog dana snimanja: Snimio jedan kadar, morao da ode sa seta

Glumio Anđela u kultnom filmu i doživeo najveću tragediju prvog dana snimanja: Snimio jedan kadar, morao da ode sa seta

Mondo pre 5 sati
Glumac Uroš Đurić proslavio se likom Anđela u filmu "Mi nismo anđeli", a sada je ispričao i kakvu je porodičnu tragediju doživeo prvog snimajućeg dana. Naime, kako je sada otkrio, njegova majka je preminula upravo na dan kad je započeto snimanje. "Meni… »
"Tada sam je poslednji put video": Uroš Đurić otkrio kakvu tragediju je doživeo prvog dana snimanja filma "Mi nismo anđeli"…

"Tada sam je poslednji put video": Uroš Đurić otkrio kakvu tragediju je doživeo prvog dana snimanja filma "Mi nismo anđeli"…

Nova pre 6 sati
Naš poznati umetnik Uroš Đurić igrao je jednu od glavnih uloga u filmu "Mi nismo anđeli", po kojoj ga mnogi i danas prepoznaju. Te 1992. godine, kada je dobio ulogu anđela, Uroš je bio na početku karijere, a tek sada je otkrio kakva tragedija mu se… »
Glumio Anđela u “Mi nismo anđeli”, a prvog dana snimanja doživeo najveću tragediju: “Otišao sam posle prvog”

Glumio Anđela u “Mi nismo anđeli”, a prvog dana snimanja doživeo najveću tragediju: “Otišao sam posle prvog”

Telegraf pre 8 sati
Glumac Uroš Đurić proslavio se likom Anđela u filmu "Mi nismo anđeli", a sada je ispričao i kakvu je porodičnu tragediju doživeo prvog snimajućeg dana. Naime, kako je sada otkrio, njegova majka je preminula upravo na dan kad je započeto snimanje. - Meni… »

Vesti dana »