Повезане вести

Страст претворена у крах: Маја и Асмин раскинули одмах након вреле акције - Нисам ја Станија и Анели

Страст претворена у крах: Маја и Асмин раскинули одмах након вреле акције - Нисам ја Станија и Анели

Курир 02.04.2026
Асмин Дурџић и Маја Маринковић озваничили су своју везу страственом акцијом. Њихова романса започела је након што је у Елитзу 9 ушла Асминова бивша вереница, док је Мајина пријатељица Станија Добројевић такође била у вили… »
После вреле акције, Маја и Асмин раскинули! Ово је главни разлог: "Мрш, нисам ја Станија…"

После вреле акције, Маја и Асмин раскинули! Ово је главни разлог: "Мрш, нисам ја Станија…"

Телеграф 02.04.2026
Асмин Дурџић и Маја Маринковић озваничили су своју везу врелом акцијом, али су је брзо окончали. Маја и Асмин отпочели су романсу након што је у Елизу 9 ушла његова бивша вереница, а Мајина другарица Станија Добројевић… »
Маја и Асмин раскинули 24 сата након вреле акције. Људи се питају да ли је ово могу: А ево шта је разлог.

Маја и Асмин раскинули 24 сата након вреле акције. Људи се питају да ли је ово могу: А ево шта је разлог.

Блиц 02.04.2026
Међутим, убрзо су се појавили први проблеми међу њима. Маја је оштро реаговала на Асминове речи и рекла му да је са њим завршила, па је пао и раскид. Асмин Дурџић и Маја Маринковић озваничили су своју везу врелом акцијом. Маја… »

Вести дана »