Povezane vesti

Strast pretvorena u krah: Maja i Asmin raskinuli odmah nakon vrele akcije - Nisam ja Stanija i Aneli

Strast pretvorena u krah: Maja i Asmin raskinuli odmah nakon vrele akcije - Nisam ja Stanija i Aneli

Kurir pre 20 sati
Asmin Durdžić i Maja Marinković ozvaničili su svoju vezu strastvenom akcijom. Njihova romansa započela je nakon što je u Elitzu 9 ušla Asminova bivša verenica, dok je Majina prijateljica Stanija Dobrojević takođe bila u vili. Ipak, izgleda da su Maja i… »
Posle vrele akcije, Maja i Asmin raskinuli! Ovo je glavni razlog: "Mrš, nisam ja Stanija…"

Posle vrele akcije, Maja i Asmin raskinuli! Ovo je glavni razlog: "Mrš, nisam ja Stanija…"

Telegraf pre 21 sat
Asmin Durdžić i Maja Marinković ozvaničili su svoju vezu vrelom akcijom, ali su je brzo okončali. Maja i Asmin otpočeli su romansu nakon što je u Elizu 9 ušla njegova bivša verenica, a Majina drugarica Stanija Dobrojević. Ipak,čini se da su Maja i Asmin… »
Maja i Asmin raskinuli 24 sata nakon vrele akcije. Ljudi se pitaju da li je ovo mogu: A evo šta je razlog.

Maja i Asmin raskinuli 24 sata nakon vrele akcije. Ljudi se pitaju da li je ovo mogu: A evo šta je razlog.

Blic pre 22 sata
Međutim, ubrzo su se pojavili prvi problemi među njima. Maja je oštro reagovala na Asminove reči i rekla mu da je sa njim završila, pa je pao i raskid. Asmin Durdžić i Maja Marinković ozvaničili su svoju vezu vrelom akcijom. Maja i Asmin otpočeli su… »

Vesti dana »