Povezane vesti

Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu

Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu

Nova ekonomija pre 18 sati
Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od privatnog investitora kupilo poslovni prostor izgrađen na zemljištu koje mu je ustupila – država. Kupac zgrade nadomak Trga Republike je poslovni… »
Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu

Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu

Nova pre 18 sati
Ti meni, ja tebi – tako ukratko može da se opiše sve što se dešava između države i privatnog investitora poslovnog kompleksa na stanici Prokop. Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od… »
Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu

Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu

N1 Info pre 19 sati
Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od privatnog investitora kupilo poslovni prostor izgrađen na zemljištu koje mu je ustupila - država. Kupac zgrade nadomak Trga republike je poslovni… »
Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića, da bi kupilo prostor na Prokopu

Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića, da bi kupilo prostor na Prokopu

Danas pre 20 sati
Ti meni, ja tebi – tako ukratko može da se opiše sve što se dešava između države i privatnog investitora poslovnog kompleksa na stanici Prokop. Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od… »
Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića

Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića

Ozon press pre 19 sati

Vesti dana »