Povezane vesti
Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu
Nova ekonomija 02.04.2026
Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od privatnog investitora kupilo poslovni prostor izgrađen na zemljištu koje mu je ustupila – država. Kupac zgrade nadomak Trga Republike je poslovni… »
Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu
Nova 02.04.2026
Ti meni, ja tebi – tako ukratko može da se opiše sve što se dešava između države i privatnog investitora poslovnog kompleksa na stanici Prokop. Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od… »
Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića da bi kupilo prostor na Prokopu
N1 Info 02.04.2026
Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od privatnog investitora kupilo poslovni prostor izgrađen na zemljištu koje mu je ustupila - država. Kupac zgrade nadomak Trga republike je poslovni… »
Insajder: Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića, da bi kupilo prostor na Prokopu
Danas 02.04.2026
Ti meni, ja tebi – tako ukratko može da se opiše sve što se dešava između države i privatnog investitora poslovnog kompleksa na stanici Prokop. Većinski državno Dunav osiguranje prodalo je još jednu zgradu u najužem centru Beograda, da bi na Prokopu od… »
Dunav osiguranje prodalo zgradu u centru Beograda partneru Zvonka Veselinovića
Ozon press 02.04.2026
Vesti dana »
Dačić o ubistvu na Senjaku: Pohapšeni svi koji su umešani, niko ne sme da baca ljagu na obične policajce
Radio 021 pre 2 satajoš 34 povezane
Čačanske česme suve već danima, Vlada Srbije šalje '330.000 flašica vode'
BBC News pre 15 minutajoš 40 povezanih