Povezane vesti

Pretučeni novinari predali dokaze protiv huligana koji su ih napali sekirom na izborima u Boru

Pretučeni novinari predali dokaze protiv huligana koji su ih napali sekirom na izborima u Boru

Cenzolovka pre 6 sati
Posle brutalnog fizičkog iživljavanja nad njima u nedelju, dok su izveštavali sa lokalnih izbora, istražnom sudiji u tužilaštvu u Boru dali su izjave frilens fotoreporterka Zorica Popović i aktivista i novinar portala Revolt Ivan Bjelić. Kombi iz kog su… »
Svedočenje Lazara Dinića: Maskirani batinaši me tukli dok nisam rekao “Aca predsednik”

Svedočenje Lazara Dinića: Maskirani batinaši me tukli dok nisam rekao “Aca predsednik”

Luftika pre 10 sati
U nedelju, u toku izbornog dana, u selu Šarbanovci kod Bora, nepoznati batinaši sa maskama na licima nasumično su izlazili iz crnih džipova i tukli aktiviste, novinare, studente. Tog dana, sa teškim telesnim povredama prošao je Lazar Dinić, student… »
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je „Aca predsednik“

Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je „Aca predsednik“

Ist media pre 11 sati
U nedelju, u toku izbornog dana, u selu Šarbanovac kod Bora, nepoznati batinaši sa maskama na licima nasumično su izlazili iz crnih džipova i tukli aktiviste, novinare, student, piše N1. Tog dana, sa teškim telesnim povredama prošao je Lazar Dinić… »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"

Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"

Moj Novi Sad pre 11 sati
U nedelju, tokom izbornog dana, u selu Šarbanovci kod Bora, nepoznati batinaši sa maskama na licima nasumično su izlazili iz crnih džipova i tukli aktiviste, novinare, studente. Tog dana, sa teškim telesnim povredama prošao je Lazar Dinić, student… »
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"

Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"

N1 Info pre 14 sati
U nedelju, u toku izbornog dana, u selu Šarbanovci kod Bora, nepoznati batinaši sa maskama na licima nasumično su izlazili iz crnih džipova i tukli aktiviste, novinare, studente. Tog dana, sa teškim telesnim povredama prošao je Lazar Dinić, student… »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično…

„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično…

Cenzolovka pre 15 sati
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"

Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"

Radio 021 pre 16 sati
Nepoznati batinaši sa maskama na licima su u nedelju, 29. marta, na dan izbora, u selu Šarbanovci kod Bora nasumično izlazili iz crnih džipova i tukli aktiviste, novinare, studente. Tog dana, teške telesne povrede zadobio je student, novinar Revolta i… »
Ispovest Lazara Dinića nakon prebijanja

Ispovest Lazara Dinića nakon prebijanja

Danas pre 16 sati
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično…

“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično…

Nova pre 17 sati
Mere ućutkivanja Lazara Dinića

Mere ućutkivanja Lazara Dinića

Radar pre 1 dan
I nakon što su u januaru 2025. aktivisti SNS-a u Novom Sadu slomili vilicu studentkinji Ani V. dok je lepila plakate, i nakon što je tokom protesta 15 za 15, 15. marta iste godine u Beogradu na građane pucano iz zvučnog oružja, i nakon što su Dijani… »

Vesti dana »