Povezane vesti
Srbija spremna za Evropsko prvenstvo, napada barem jednu medalju
Nova pre 2 sata
Rvačka reprezentacija u grčko-rimskom stilu u petak završava poslednji deo priprema u Mađarskoj pred prvenstvo koje se od 20. do 26. aprila održava u Tirani. Najbolji srpski rvači su u Matrahazi, gradiću udaljenom 100 kilometara od Budimpešte, boravili… »
Spremni kao zapete puške! Rvači Srbije završili poslednji deo priprema za EP
Kurir pre 2 sata
Rvačka reprezentacija Srbije u grčko-rimskom stilu sutra završava poslednji deo priprema u Mađarskoj pred Evropsko prvenstvo koje će se od 20. do 26. aprila održati u Tirani. U Mađarskoj su se za šampionat Evrope pripremala desetorica srpskih takmičara… »
Završne pripreme srpskih rvača pred kontinentalni šampionat
Sport klub pre 3 sata
Rvačka reprezentacija Srbije u grčko-rimskom stilu u petak završava poslednji deo priprema u Mađarskoj pred Evropsko prvenstvo koje se od 20. do 26. aprila održava u Tirani. Najbolji srpski rvači su u Matrahazi, gradiću udaljenom 100 kilometara od… »
Rvači Srbije idu bar na jednu medalju na EP! Završavaju pripreme u Mađarskoj
Dnevnik pre 3 sata
Rvačka reprezentacija Srbije u grčko-rimskom stilu u petak završava poslednji deo priprema u Mađarskoj pred EP, koje će od 20. do 26. aprila biti održano u Tirani. – Zadovoljan sam kako je sve prošlo, a najvažnije je da nije bilo povreda – izjavio je… »
Vojislav Trajković: Imamo jasan cilj, a to je bar jedna medalja
Politika pre 3 sata
Srpski rvači završili intenzivne pripreme u Mađarskoj i u potpunosti spremni za Evropsko prvenstvo u Tirani. Veoma sam zadovoljan kako je sve prošlo, a najvažnije je da nije bilo povreda, izjavio je prvi trener rvačke reprezentacije Srbije Vojislav… »
Rvači spremni za Evropsko prvenstvo! Srbija napada medalju u Mađarskoj
Večernje novosti pre 4 sati
Rvačka reprezentacija Srbije u grčko-rimskom stilu u petak završava poslednji deo priprema u Mađarskoj pred Evropsko prvenstvo koje se od 20. do 26. aprila održava u Tirani. Foto AP Najbolji srpski rvači su u Matrahazi, gradiću udaljenom 100 kilometara… »
"Najvažnije je da nije bilo povreda"
B92 pre 4 sati
Rvačka reprezentacija Srbije u grčko-rimskom stilu u petak završava poslednji deo priprema u Mađarskoj pred Evropsko prvenstvo koje se od 20. do 26. aprila održava u Tirani. Najbolji srpski rvači su u Matrahazi, gradiću udaljenom 100 kilometara od… »
Vesti dana »
VJT demantuje ponovni dolazak policije na Filozofski fakultet, dekan potvrdio preuzimanje dokumenta
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
Glas Zaječara pre 2 satajoš 6 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 11 minutajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 7 minutajoš 59 povezanih