Povezane vesti

Tanjga pred IMT: Želimo da ostanemo na drugom mestu, ovakvu šansu ne smemo da propustimo

Tanjga pred IMT: Želimo da ostanemo na drugom mestu, ovakvu šansu ne smemo da propustimo

Radio 021 pre 6 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i kapiten Njegoš Petrović optimisti su pred gostovanje ekipi IMT-a u 29. kolu Super lige Srbije. Nakon dvonedeljne pauze, fudbaleri "stare dame" gostuju u Loznici. "Pripremamo se za ovu utakmicu koja je u ovom… »
Tanjga: IMT još jedna stanica ka našem cilju, ne želimo da propustimo ovakvu šansu

Tanjga: IMT još jedna stanica ka našem cilju, ne želimo da propustimo ovakvu šansu

RTV pre 8 sati
NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas u Novom Sadu da poštuje ekipu IMT-a i dodao da njegov tim u naredni meč u Superligi Srbije ulazi sa velikim očekivanjima. Fudbaleri Vojvodine će posle dvonedeljne pauze u subotu… »
Njegoša sada Crvena zvezda ne zanima: Rekao sam agentu da me ne obaveštava o tome!

Njegoša sada Crvena zvezda ne zanima: Rekao sam agentu da me ne obaveštava o tome!

Hot sport pre 9 sati
Nisu tajna emocije u crveno-belima iz Beograda, ali je kapiten Vojvodine školski primer profesionalca! Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i kapiten Njegoš Petrović optimisti su pred gostovanje ekipi IMT-a u 29. kolu Mocart Bet Super lige… »
Trener TSC-a: "Spremni dočekujemo finiš prvenstva"

Trener TSC-a: "Spremni dočekujemo finiš prvenstva"

Sportske.net pre 9 sati
Trener fudbalera TSC-a Nemanja Miljanović rekao je danas da je njegova ekipa iskoristila reprezentativnu pauzu na pravi način i da spremno dočekuje superligašku utakmicu protiv Napretka. "Dobro smo radili tokom pauze i pripremili se za finiš prvenstva… »
Tanjga pred IMT: "Još jedna stanica ka našem cilju, ne želimo da propustimo šansu"

Tanjga pred IMT: "Još jedna stanica ka našem cilju, ne želimo da propustimo šansu"

Telegraf pre 9 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga održao je konferenciju u Novom Sadu pred meč sa IMT-om, gde je rekao da njegova ekipa Stare dame ulazi u sledeću utakmicu sa velikim očekivanjima od same utakmice. Fudbaleri Vojvodine će posle dvonedeljne pauze… »
Vojvodini IMT znao da bude dželat, sada moraju da ga pokore: Tanjga i novopečeni reprezentativac svesni izazova protiv…

Vojvodini IMT znao da bude dželat, sada moraju da ga pokore: Tanjga i novopečeni reprezentativac svesni izazova protiv…

Hot sport pre 10 sati
Rutinirao ih je iMT ranije ove sezone! Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i kapiten Njegoš Petrović optimisti su pred gostovanje ekipi IMT-a u 29. kolu Mocart Bet Super lige Srbije. Nakon dvonedeljne pauze, fudbaleri „stare dame“ gostuju u… »
Petrović o povratku u Zvezdu: "Rekao sam da me ne obaveštavaju o tim transferima"

Petrović o povratku u Zvezdu: "Rekao sam da me ne obaveštavaju o tim transferima"

B92 pre 9 sati
Fudbaler Vojvodine Njegoš Petrović je prokomentarisao spekulacije da bi ponovo mogao da obuče dres Crvene zvezde. Šampion Srbije Crvena zvezda već uveliko razmišlja o narednoj sezoni i potencijalnim pojačanjima, a među imenima koja se sve češće dovode u… »
"Motiv više!" Vojvodine gostuje u Loznici, željna revanša za poraz na svom terenu! Tanja otkrio šta su sve problemi

"Motiv više!" Vojvodine gostuje u Loznici, željna revanša za poraz na svom terenu! Tanja otkrio šta su sve problemi

Večernje novosti pre 10 sati
ZA fudbalere Vojvodine je, kako su danas u razgovoru sa novinarima naglasili Miroslav Tanjga, šef stručnog štaba i Njegoš Petrović, kapiten, gostovanje IMT-u jedna od najvažnijih utakmica u čitavom dosadašnjem periodu. N.Mihajlović Jer, Novosađani u… »
Njegoš Petrović progovorio o transferu u Zvezdu: "Rekao sam predsedniku i agentu..."

Njegoš Petrović progovorio o transferu u Zvezdu: "Rekao sam predsedniku i agentu..."

Telegraf pre 10 sati
Crvena zvezda već počinje da traži igrače koji bi od narednog leta pojačali ekipu, jedno od imena koje se povezuje sa šampionom Srbije je Njegoš Petrović. Već poznato ime na "Marakani", Petrović je igrao za Crvenu zvezdu u periodu od 2019. do 2022… »
Vošu muče povrede, ali Tanjga veruje u trijumf u Loznici

Vošu muče povrede, ali Tanjga veruje u trijumf u Loznici

Sportske.net pre 11 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred gostovanje ekipi IMT-a u 29. kolu Super lige Srbije. Nakon dvonedeljne pauze, Novosađani gostuju u Loznici, a svi u Vojvodini misle samo na pobedu, nova tri boda i ostanak na drugoj poziciji… »
Tanjga i Petrović: IMT još jedna stanica ka našem cilju

Tanjga i Petrović: IMT još jedna stanica ka našem cilju

Sport klub pre 11 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i kapiten Njegoš Petrović optimisti su pred gostovanje ekipi IMT-a u 29. kolu Mocart Bet Superlige Srbije. Nakon dvonedeljne pauze, fudbaleri „stare dame“ gostuju u Loznici, a svi u Vojvodini misle samo na… »
Tanjga ima velika očekivanja od meča sa IMT-om

Tanjga ima velika očekivanja od meča sa IMT-om

Politika pre 12 sati
Trener Vojvodine ističe značaj odbrane drugog mesta i pohvalio Petrovića nakon reprezentativnog debija. Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas u Novom Sadu da poštuje ekipu IMT-a i dodao da njegov tim u naredni meč u Superligi Srbije… »
Kapiten crveno-belih progovorio o odlasku! Sada je poznato gde nastavlja karijeru!

Kapiten crveno-belih progovorio o odlasku! Sada je poznato gde nastavlja karijeru!

Večernje novosti pre 12 sati
Dugo se priča o tome. FOTO: Ata images Fudbaleri IMT dočekuju Vojvodinu u 29. kolu Superlige Srbije, pa se povodom toga oglasio i Njegoš Petrović. Kapiten "lala" je na konferenciji za medije govorio o ambicijama u ovom meču i do kraja sezone. Iskusni… »
Tanjga o šansi koja ne sme da se propusti: IMT još jedna stanica do našeg cilja

Tanjga o šansi koja ne sme da se propusti: IMT još jedna stanica do našeg cilja

Dnevnik pre 13 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i kapiten Njegoš Petrović optimisti su pred gostovanje ekipi IMT-a u 29. kolu Super lige Srbije. Nakon dvonedeljne pauze, fudbaleri „stare dame“ gostuju u Loznici, a svi u Vojvodini misle samo na pobedu i nova… »
Njegoš odgovorio na pitanje o transferu: "Rekao sam i predsedniku i agentu..."

Njegoš odgovorio na pitanje o transferu: "Rekao sam i predsedniku i agentu..."

Sportske.net pre 13 sati
Fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi IMT-a u 29. rundi Superlige Srbije, a tim povodom svoja očekivanja izneo je na konferenciji za medije i kapiten novosadskog kluba Njegoš Petrović. “Idemo u goste jednoj dobroj i organizovanoj ekipi. IMT je ove godine… »
"Isto sam rekao i predsedniku i agentu": Njegoš Petrović o odlasku iz Vojvodine

"Isto sam rekao i predsedniku i agentu": Njegoš Petrović o odlasku iz Vojvodine

Mondo pre 12 sati
Najplaćeniji fudbaler FK Vojvodina Njegoš Petrović debitovao je nedavno za reprezentaciju Srbije u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije, a prethodnih nedelja pričalo se i da bi ovo mogla da bude poslednja sezona za njega u dresu "lala". Prvo… »
TSC pred Kruševac: Dok god postoji šansa za plej-of…

TSC pred Kruševac: Dok god postoji šansa za plej-of…

Sport klub pre 15 sati
Fudbaleri TSC-a u petak gostuju u Kruševcu ekipi Napretka u okviru 29. kola Superlige Srbije. Posle reprezentativne pauze, prvenstvo se nastavlja, a do kraja osnovnog dela ostala su još dva izuzetno važna meča. Prvi izazov je gostovanje Napretku, gde… »
Trener TSC-a: Spremni dočekujemo finiš prvenstva

Trener TSC-a: Spremni dočekujemo finiš prvenstva

Serbian News Media pre 16 sati
Trener fudbalera TSC-a Nemanja Miljanović rekao je danas da je njegova ekipa iskoristila reprezentativnu pauzu na pravi način i da spremno dočekuje superligašku utakmicu protiv Napretka. „Dobro smo radili tokom pauze i pripremili se za finiš prvenstva… »
Okršaj fudbalera TSC-a i napretka u Kruševcu (18): „Lavovi” jure pobedu nad prežaljenim „čarapanima”

Okršaj fudbalera TSC-a i napretka u Kruševcu (18): „Lavovi” jure pobedu nad prežaljenim „čarapanima”

Dnevnik pre 1 dan
Bliži se kraj osnovnog dela Superlige Srbije, a nakon toga počinju plej-of i plej-aut. U Kruševcu se u petak od 18 sati sastaju dve ekipe iz donjeg dela tabele, domaći Napredak i TSC iz Bačke Topole. Kruševljani su maltene prežaljeni i gotovo sigurno će… »

Vesti dana »