Povezane vesti
Ameriku pogodio jak zemljotres: Treslo se tlo u Kaliforniji
Blic pre 4 sati
Američki geološki zavod (USGS) saopštio je da se potres dogodio na dubini od devet kilometara Epicentar zemljotresa nalazio se 14 kilometara severozapadno od Santa Kruza Zemljotres magnitude 4,9 stepeni Rihterove skale pogodio je u danas region Brukdejl… »
Zemljotres pogodio Kaliforniju MAPA
B92 pre 5 sati
Zemljotres magnitude 4,9 stepeni Rihterove skale pogodio je u danas region Brukdejl u Kaliforniji, saopštio je Američki geološki zavod (USGS). Kako je saopšteno, potres se dogodio na dubini od devet kilometara. Epicentar zemljotresa registrovan je 14… »
Snažan zemljotres pogodio Kaliforniju: Poznato gde je bio epicentar (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
Zemljotres magnitude 4,9 stepeni Rihterove skale pogodio je u danas region Brukdejl u Kaliforniji, saopštio je Američki geološki zavod (USGS). Foto: Ilustracija/Unsplash Kako je saopšteno, potres se dogodio na dubini od devet kilometara. 4.9-magnitude… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 4 satijoš 9 povezanih
N1: Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije, uglavnom ginekološki
Rešetka pre 2 satajoš 6 povezanih
Pašić (SSP): Roditelji dece sa smetnjama ponovo prinuđeni da protestuju
Pravo u centar pre 1 satjoš 20 povezanih
Sve što treba da znate o misiji Artemis 2, koja je sinoć krenula ka Mesecu: Deset dana u svemiru bi mogla da koštaju više od četiri milijarde dolara
Nova ekonomija pre 38 minutajoš 55 povezanih