Povezane vesti

Dizajnerka oživela crteže devojčice Angeline, stradale u „Ribnikaru”: „Sve vreme sam osećala da me drži za ruku”, kaže Đurđa…

Dizajnerka oživela crteže devojčice Angeline, stradale u „Ribnikaru”: „Sve vreme sam osećala da me drži za ruku”, kaže Đurđa…

Dnevnik pre 1 dan
Na koncertu „Za Anđele“, posvećenom tragediji iz maja 2023. godine u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, čačanska modna dizajnerka oživela je šest jedinstvenih haljina nastalih prema crtežima nastradale devojčice Angeline Aćimović. Jedna od najmlađih… »
"Sve vreme sam osećala da me Angelina drži za ruku" Oživeli crteži stradale učenice u OŠ "Vladislav Ribnikar": Sećanje koje ne…

"Sve vreme sam osećala da me Angelina drži za ruku" Oživeli crteži stradale učenice u OŠ "Vladislav Ribnikar": Sećanje koje ne…

Blic pre 15 sati
Đurđa je kroz svoj rad prevela umetnost u snažnu emociju i trajno sećanje na Angelinu Angelinin otac se zahvalio Đurđi na emociji i predanosti, a haljine su postale simbol večne uspomene i spoja umetnosti, emocije i ljubavi Na koncertu "Za Anđele"… »
Sve vreme sam osećala kao da je ona sa mnom: Mlada Čačanka oživela kreacije Angeline Aćimović - šest jedinstvenih halijna…

Sve vreme sam osećala kao da je ona sa mnom: Mlada Čačanka oživela kreacije Angeline Aćimović - šest jedinstvenih halijna…

RINA pre 15 sati
Sve vreme sam osećala kao da je ona sa mnom: Mlada Čačanka oživela kreacije Angeline Aćimović - šest jedinstvenih halijna nastalo uz puno ljubavi i posebne energije (FOTO) Čačak - Na koncertu „Za Anđele“, posvećenom tragediji iz maja 2023. godine u… »

Vesti dana »