Povezane vesti

"Menjajmo da nas ne promene": Da li je SPS pred turbulentnim periodom posle objave Branka Ružića o "Pirovim pobedama" (VIDEO)

"Menjajmo da nas ne promene": Da li je SPS pred turbulentnim periodom posle objave Branka Ružića o "Pirovim pobedama" (VIDEO)

Insajder pre 6 sati
Socijalistička partija Srbije se, čini se, nalazi pred još jednom turbulentnom fazom. Nakon prošlogodišnjeg lošeg rezultat na lokalnim izborima, kada su nastupali samostalno, socijalisti su na ovogodišnjim prišli koaliciji oko SNS-a. To je bilo dovoljno… »
Dačić se vratio na posao: Od ponedeljka se polako vraćam dužnostima

Dačić se vratio na posao: Od ponedeljka se polako vraćam dužnostima

RTS pre 6 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je da se nakon 36 dana bolesti vratio na posao, kao i da se od ponedeljka vraća svojim dužnostima. Ivica Dačić je na Instagramu objavio da ga je po povratku na posao dočekalo iznenađenje od zaposlenih u… »
Dačić: Nakon 36 dana bolesti vratio sam se na posao, iza mene su dani koji menjaju pogled na život

Dačić: Nakon 36 dana bolesti vratio sam se na posao, iza mene su dani koji menjaju pogled na život

Pravda pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je danas da se nakon 36 dana bolesti vratio na posao, a da će se od ponedeljka polako vraćati svojim dužnostima. "Nakon 36 dana bolesti, vratio sam se na posao. Dočekalo me je iznenađenje od zaposlenih u… »
Dačić se vratio na posao u Ministarstvu: „Pokušaću da ne preterujem sa obavezama“

Dačić se vratio na posao u Ministarstvu: „Pokušaću da ne preterujem sa obavezama“

Serbian News Media pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da se danas, nakon 36 dana zbog bolesti, vratio na posao u tom Ministarstvu. Dačić je na Instagramu napisao da će u narednim danima morati da se pridržava svih uputstava lekara i da bude pažljiv, nakon… »
Dačić se nakon bolesti vratio na posao: Od ponedeljka se polako vraćam dužnostima

Dačić se nakon bolesti vratio na posao: Od ponedeljka se polako vraćam dužnostima

Insajder pre 11 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je danas da se, nakon 36 dana bolesti, vratio na posao i da se od ponedeljka polako vraća svojim dužnostima. "U narednim danima moraću da se pridržavam svih uputstava lekara i da budem pažljiv, pokušaću da… »

N1 Info pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je danas da se nakon 36 dana bolesti vratio na posao, a da će se od ponedeljka polako vraćati svojim dužnostima. "Nakon 36 dana bolesti, vratio sam se na posao. Dočekalo me je iznenađenje od zaposlenih u… »
Dačić se vratio na posao u Ministarstvu: Pokušaću da ne preterujem s obavezama

Nova pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da se danas, nakon 36 dana zbog bolesti, vratio na posao u tom Ministarstvu. Dačić je na Instagramu napisao da će u narednim danima morati da se pridržava svih uputstava lekara i da bude pažljiv, nakon… »
Ivica Dačić se vratio na posao

Ivica Dačić se vratio na posao

Danas pre 11 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da se danas, nakon 36 dana zbog bolesti, vratio na posao u tom Ministarstvu.Dačić je na Instagramu napisao da će u narednim danima morati da se pridržava svih uputstava lekara i da bude pažljiv, nakon… »

NIN pre 11 sati
Dačić se vratio na posao

Dačić se vratio na posao

Radio 021 pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da se danas, nakon 36 dana zbog bolesti, vratio na posao. Dačić je na Instagramu napisao da će u narednim danima morati da se pridržava svih uputstava lekara i da bude pažljiv, nakon što je 25… »
Dačić se vratio na posao: "Od ponedeljka se polako vraćam dužnostima" (video)

Dačić se vratio na posao: "Od ponedeljka se polako vraćam dužnostima" (video)

Euronews pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić objavio je danas da se, nakon 36 dana bolesti, vratio na posao i da se od ponedeljka polako vraća svojim dužnostima. "U narednim danima moraću da se pridržavam svih uputstava lekara i da budem pažljiv, pokušaću da… »
"Iza mene su dani koji menjaju pogled na život" Dačić se vratio na posao uz doček zaposlenih (video)

"Iza mene su dani koji menjaju pogled na život" Dačić se vratio na posao uz doček zaposlenih (video)

Blic pre 11 sati
Dačić je rekao da su protekli dani promenili njegov pogled na život i zahvalio se kolegama na podršci. Poručio je da će pokušati da ne preteruje sa obavezama Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova, objavio je da se nakon 36 dana bolesti vratio na… »
36 dana borbe i lekcija koja menja život: Emotivan povratak Ivice Dačića u zagrljaj kolega iz MUP-a

36 dana borbe i lekcija koja menja život: Emotivan povratak Ivice Dačića u zagrljaj kolega iz MUP-a

Telegraf pre 11 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, vratio se danas na svoje radno mesto nakon više od mesec dana odsustva zbog narušenog zdravstvenog stanja. Dačića su u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova dočekale kolege… »
Da li će se drugovi i drugarice, socijalisti dozvati pameti nakon rezultata na lokalnim izborima i kako će odgovoriti na apel…

Da li će se drugovi i drugarice, socijalisti dozvati pameti nakon rezultata na lokalnim izborima i kako će odgovoriti na apel…

Danas pre 17 sati
Nakon lokalnih izbora na kojima je Socijalistička partija Srbije izašla u koaliciji sa naprednjacima i skupa sa njima ostvarila lošiji rezultat nego ranijih godina, socijalista Branko Ružić upozorio je, kako je naveo drugove i drugarice, na „ideološki… »

Vesti dana »