Povezane vesti
"Tata plaća što je tebe i mamu izdao i stavio zmiju na grudi": Kristijan pustili iz pritvora pa objavio poruke sa ćerkom
Mondo pre 20 sati
Kristijan Golubović podelio je na društvenim mrežama razgovor sa ćerkom Verom, koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom Veljković. U porukama je otkrio da je upravo izašao iz pritvora, gde je bio zbog prijave Kristine Spalević. Ćerka ga je… »
"Upravo su me pustili iz pritvora", Kristijan nakon drame objavio šok-prepisku: "Plaćam što sam izdao..."
Telegraf pre 20 sati
Kristijan Golubović objavio je prepisku sa ćerkom Verom, koju je dobio iz braka i ljubavi sa Ivanom Veljković. Rijaliti igrač u poruci pominje da je izašao iz pritvora, a mnogi su posumnjali da je to povezano sa pričom da ga je bivše partnerka Kristina… »
Kristijan Golubović pušten iz pritvora Objavio prepisku sa ćerkom nakon što ga je Krstina prijavila: "Plaćam što sam tebe i…
Blic pre 20 sati
Golubović je otkrio ćerki da je bio u pritvoru zbog prijave Kristine Spalević. Kristina Spalević je na Instagramu potvrdila da je prijavila Kristijana zbog pretnji i kršenja zabrane prilaska. Kristijan Golubović objavio je prepisku sa ćerkom Verom koju… »
Vesti dana »
Pogledajte šta je ostalo od mosta u Iranu, čijim rušenjem se Tramp hvalio: Najavio i nove mete
Telegraf pre 25 minutajoš 37 povezanih
Temperatura skače na 24°C za vikend, pa sledi nagli pad: RHMZ najavio novo pogoršanje vremena (Mapa)
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane
Misija Artemis II sa posadom uspešno se odvojila od orbite Zemlje i uputila ka Mesecu
Serbian News Media pre 15 minutajoš 20 povezanih
Smenjen američki načelnik štaba kopnene vojske: Hitno se oglasio Pentagon usred rata sa Iranom
Pravda pre 10 minutajoš 13 povezanih