Povezane vesti
"Tata plaća što je tebe i mamu izdao i stavio zmiju na grudi": Kristijan pustili iz pritvora pa objavio poruke sa ćerkom
Mondo 02.04.2026
Kristijan Golubović podelio je na društvenim mrežama razgovor sa ćerkom Verom, koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom Veljković. U porukama je otkrio da je upravo izašao iz pritvora, gde je bio zbog prijave Kristine Spalević. Ćerka ga je… »
"Upravo su me pustili iz pritvora", Kristijan nakon drame objavio šok-prepisku: "Plaćam što sam izdao..."
Telegraf 02.04.2026
Kristijan Golubović objavio je prepisku sa ćerkom Verom, koju je dobio iz braka i ljubavi sa Ivanom Veljković. Rijaliti igrač u poruci pominje da je izašao iz pritvora, a mnogi su posumnjali da je to povezano sa pričom da ga je bivše partnerka Kristina… »
Kristijan Golubović pušten iz pritvora Objavio prepisku sa ćerkom nakon što ga je Krstina prijavila: "Plaćam što sam tebe i…
Blic 02.04.2026
Golubović je otkrio ćerki da je bio u pritvoru zbog prijave Kristine Spalević. Kristina Spalević je na Instagramu potvrdila da je prijavila Kristijana zbog pretnji i kršenja zabrane prilaska. Kristijan Golubović objavio je prepisku sa ćerkom Verom koju… »
Vesti dana »
(Foto/video) Tramp u Pekingu: Šta donosi poseta američkog predsednika Kini
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 58 povezanih
Poslanici završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona sutra; Petrašinović: Primenili 12 preporuka ODIHR
Euronews pre 2 satajoš 44 povezane
"Nema povlačenja"! Iranska vojska: Održavamo najviši nivo pripravnosti, primirje sa SAD izuzetno neizvesno
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih