Povezane vesti
Vučić sa Dodikom o svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu
Vesti online pre 4 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradom Dodikom, sa kojim je razgovarao o svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu. “Posebno sam obavestio Dodika o pokušaju… »
Opasna igra na Balkanu! Vučić upozorio Dodika: Sprema se vojni savez protiv Srbije!
Pravda pre 4 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, a njihov razgovor bio je usmeren na ključna pitanja od značaja za srpski narod u regionu. Vučić je nakon sastanka istakao da je reč o sadržajnom i važnom… »
Razgovarali Vučić i Dodik o srpskom narodu
Danas pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas u Beogradu razgovarao sa liderom vladajuće koalicije u Republici Srpskoj Miloradom Dodikom o svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu. Vučić je na Instagramu napisao da su imali „dobar i… »
Vučić razgovarao sa Dodikom o svim važnim pitanjima za Srbe u regionu
Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas u Beogradu razgovarao sa liderom vladajuće koalicije u Republici Srpskoj Miloradom Dodikom o svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu. Vučić je na Instagramu napisao da su imali „dobar i… »
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradom Dodikom, sa kojim je razgovarao o svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu. "Posebno sam obavestio Dodika o… »
Vučić sa Dodikom: Dogovoren nastavak saradnje u značajnim političkim i ekonomskim pitanjima
Blic pre 7 sati
Dogovoren je nastavak saradnje u političkim i ekonomskim pitanjima. Dodik je informisao Vučića o situaciji u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza nezavisnih… »
Vučić se sastao sa Dodikom: Razgovarali o vojnom savezu Zagreba, Prištine i Tirane
NIN pre 6 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradom Dodikom, sa kojim je razgovarao o, kako je naveo, "svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu". "Posebno sam obavestio Dodika o… »
Sputnik pre 7 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradom Dodikom, sa kojim je razgovarao o svim važnim pitanjima za srpski narod u regionu. "Posebno sam obavestio Dodika o pokušaju… »
Vučić sa Dodikom o "vojnom savezu Zagreba, Prištine i Tirane"
RTS pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom SNSD-a Miloradom Dodikom i obavestio ga "o pokušaju narušavanja stabilnosti i bezbednosti kroz stvaranje vojnog saveza Zagreba, Prištine i Tirane". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i… »
Vesti dana »
Svedočenje Lazara Dinića: Maskirani batinaši me tukli dok nisam rekao “Aca predsednik”
Luftika pre 5 satijoš 10 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 7 satijoš 23 povezane
Astronautkinja Misije Artemis Dva na putovanju ka Mesecu zasukala rukave i popravila WC
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih