Povezane vesti
"Opasna sam za bosanske fudbalere": Karleuša čestitala pobedu BiH kolegi, žestoko potkačila bivšeg ljubavnika?
Mondo pre 23 dana
Jelena Karleuša privukla je ogromnu pažnju svojim autfitom na snimanju najnovije epizode "Pinkovih zvezda". Pevačica se pred okupljenim novinarima pojavila u izazvonoj haljini sa velikim otvorima, dok je donji deo bio potpuno providan, te je malo ko… »
"Pesma Vreteno je bila moja, ali zbog Arkana je data Ceci" Jelena Karleuša o otimačini hitova devedesetih: 39.2 je pisana za…
Kurir pre 23 dana
Jelena Karleuša ponovo je iznenadila stajlingom i imidžom kada se pojavila na snimaju emisije Pinkovih zvezda. Pop diva je otkrila tajnu dugu nekoliko decenija i govorila o pesmi Cece Ražnatović "Vreteno". Karleuša je tokom komentarisanja mladih muzičara… »
"Ta pesma je bila moja, ali je zbog Arkana data Ceci": JK potkačila koleginicu, tvrdi da je "39.2" pisana za nju
Mondo pre 23 dana
Jelena Karleuša ponovo je iznenadila stajlingom i imidžom kada se pojavila na snimaju emisije Pinkovih zvezda. Pop diva je otkrila tajnu dugu nekoliko decenija i govorila o pesmi Cece Ražnatović "Vreteno". Karleuša je tokom komentarisanja mladih muzičara… »
Vesti dana »
Mađar se sastao sa liderom Saveza vojvođanskih Mađara: Evo šta je tražio od Pastora
Večernje novosti pre 11 minutajoš 27 povezanih
"Jedan detalj može da odluči derbi", trener Crvene zvezde Dejan Stanković pred duel sa Partizanom: "Želimo da obezbedimo titulu"
Dnevnik pre 16 minutajoš 52 povezane
Sutra do 26 stepeni: Ovim delovima Srbije preti i olujni vetar! Evo kada stiže naoblačenje sa padavinama
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih