Povezane vesti
Uhapšena žena (41) iz Zemuna zbog nasilja u porodici Sumnja se da je pijana maltretirala ćerku (13), ali i svoju majku (66) i…
Blic pre 4 sati
Tokom hapšenja, utvrđeno je da ima 0.70 promila alkohola u krvi Sudski veštak psihijatar procenio je da su joj sposobnosti bile bitno smanjene zbog alkohola i predložio obavezno lečenje alkoholičara Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog… »
Žena u Zemunu uhapšena zbog nasilja u porodici: Sumnja se da je pijana maltretirala ćerku (13) i roditelje
Mondo pre 4 sati
A. P. (41) iz Zemuna osumnjičena je za nasilje u porodici, na štetu članova svoje porodice - maloletne ćerke (13), majke (66) i oca (70). Nakon što je lišena slobode, utvrđeno je da ima 0.70 promila alkohola u krvi, zbog koje okolnosti je, po naredbi… »
Žena pijana nasrnula na majku, oca i maloletnu ćerku! U tužilaštvu delimično priznala šta je uradila
Telegraf pre 4 sati
A. P. (41) uhapšena je i određeno joj je zadržavanje zbog sumnje da je izvršila tri krivična dela nasilje u porodici! Ona je nasilje u porodici izvršila na štetu članova svoje porodice - maloletne ćerke (13), majke (66) i oca (66). Nakon što je uhapšena… »
Žena uhapšena u Zemunu zbog sumnje da je pijana tukla ćerku, oca i majku: Tužilaštvo traži dve važne mere za osumnjičenu!…
Kurir pre 5 sati
Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Zemun doneli su rešenje o zadržavanju okrivljene A.P. (41) zbog sumnje da je izvršila tri krivična dela nasilje u porodici na štetu članova svoje porodice -… »
Vesti dana »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 10 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 4 minutajoš 58 povezanih