Povezane vesti

(Foto) "Godinama sam ćutala, ne mogu više..." Kolinda objavila šokantne fotografije iz Zagreba, besna je: "Danas mi je stvarno…

(Foto) "Godinama sam ćutala, ne mogu više..." Kolinda objavila šokantne fotografije iz Zagreba, besna je: "Danas mi je stvarno…

Blic pre 19 sati
Oštro je osudila odluku gradske vlasti da menja sistem kontejnera tokom Velike nedelje Kritika Kolinde Grabar-Kitarović upućena je gradskoj vlasti koja već duže vreme uvodi izmene u organizaciju sakupljanja otpada u Zagrebu Kolinda Grabar Kitarović… »
Kolinda kritikovala stanje u Zagrebu: „Srećan Uskrs svim genijalcima! Dosta mi je, godinama ćutim“

Kolinda kritikovala stanje u Zagrebu: „Srećan Uskrs svim genijalcima! Dosta mi je, godinama ćutim“

Nova pre 21 sat
Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javno je kritikovala stanje sa otpadom u Zagrebu, objavivši fotografije razbacanog smeća oko podzemnih kontejnera ispred svoje zgrade u Bauerovoj ulici. Na svom zvaničnom Instagram profilu objavila je… »
"Godinama sam ćutala, ali više ne mogu... Danas je stvarno dosta" Kolinda Grabar Kitarović pobesnela, uputila žestoku poruku…

"Godinama sam ćutala, ali više ne mogu... Danas je stvarno dosta" Kolinda Grabar Kitarović pobesnela, uputila žestoku poruku…

Kurir pre 22 sata
Kolinda Grabar Kitarović je objavila fotografije smeća razbacanog oko podzemnih kontejnera ispred njene zgrade u Bauerovoj ulici. Uz fotografije, u svojim objavama je navela da je muči trenutni način organizacije sakupljanja otpada, posebno zbog vremena… »

Vesti dana »