Povezane vesti

"Dušu sam isplakala, nisam očekivala ovako nizak udarac" Stanija van sebe, Maja najavila još veći haos: "Nastaviću jako"

"Dušu sam isplakala, nisam očekivala ovako nizak udarac" Stanija van sebe, Maja najavila još veći haos: "Nastaviću jako"

Blic pre 1 dan
Maja je najavila da neće stati sa kritikama i smatra da Stanija ne može da iznese ovu situaciju Asmin nije želeo da odgovori bivšoj devojci Sukob nekadašnjih prijateljica Maje Marinković i Stanije Dobrojević ne prestaje. One ne prestaju da vređaju jedna… »
"Imam tvoje intimne poruke sa Pecom..." Maja se obrušila na Staniju, pa joj zapretila: "Ne želim da uplićem..."

"Imam tvoje intimne poruke sa Pecom..." Maja se obrušila na Staniju, pa joj zapretila: "Ne želim da uplićem..."

Telegraf pre 6 sati
Danas je u rijalitiju "Zadruga 9 Elita" u roku emisije "Pitanja gledalaca", došlo do svađe između Stanije Dobrojević i Maje Marinković. Rasprava je počela a u sve su umešale biznismena iz Novog Sada Pece Raspovića, poznatog kao Peca Vijagra. Inače on je… »
"Imam tvoje intimne poruke s Pecom": Skandalozne tvrdnje Maje Marinković, dok je bila s oženjenim, pisala mu Stanija?

"Imam tvoje intimne poruke s Pecom": Skandalozne tvrdnje Maje Marinković, dok je bila s oženjenim, pisala mu Stanija?

Mondo pre 5 sati
Danas je u rijalitiju "Zadruga 9 Elita" u roku emisije "Pitanja gledalaca", došlo do svađe između Stanije Dobrojević i Maje Marinković zbog biznismena iz Novog Sada Pece Raspovića, poznatog kao Peca Vijagra. Peca je inače partner stralete Aleksandre… »
"Imam tvoje intimne poruke sa Pecom" Maja Marinković šokirala tvrdnjama da ima prepiske Stanije i muža Aleksandre Subotić…

"Imam tvoje intimne poruke sa Pecom" Maja Marinković šokirala tvrdnjama da ima prepiske Stanije i muža Aleksandre Subotić…

Blic pre 7 sati
Maja je insistirala da poruke nisu bile poslovne, dok je Stanija istakla da je Maja bila bliska sa Aleksandrom i imala aferu sa njenim partnerom. Tema je izazvala burnu raspravu među učesnicima, a Stanija je predložila da se Peca javno oglasi i potvrdi… »
"Nisam očekivala ovakav udarac" Stanija zakucala: "Maja nije..." Haos u rijalitiju, starleta najavljuje: Neću se smiriti (foto)…

"Nisam očekivala ovakav udarac" Stanija zakucala: "Maja nije..." Haos u rijalitiju, starleta najavljuje: Neću se smiriti (foto)…

Kurir pre 9 sati
Maja Marinković i Stanija Dobrojević su nekad bile dobre prijateljice, ali sada njihov sukob ne prestaje. One nastavljaju da vređaju jedna drugu, a Maja je sada najavila da se neće smiriti. Tokom emisije " Pitanja gledalaca" Stanija je istakla da ju je… »
"Nisam očekivala ovako nizak udarac", Stanija van sebe posle Majinih uvreda: Ona uzvraća, "Nastavljam jako"

"Nisam očekivala ovako nizak udarac", Stanija van sebe posle Majinih uvreda: Ona uzvraća, "Nastavljam jako"

Telegraf pre 9 sati
Otkako je u Elitu 9 ušla Stanija Dobrojević ne prestaju peckanja i svađe između nje i njene nekadašnje prijateljice Maje Marinković. Svakodnevno padaju uvrede, a razlog je između ostalog Asmin koji je otvoreno rekao da gaji simpatije prema Maji.Maja je… »

Vesti dana »