Povezane vesti
„Baciću ti bombu na autobuse“: Jaćimović dobio pretnje od simpatizera SNS
Nedeljnik pre 2 sata
Autoprevoznik Milomir Jaćimović kazao je za N1 da je dobio pretnje putem četa na Fejsbuku, gde mu je izvesni Nikola Boss Kukic, simpatizer SNS, poručio da će da mu baci bombe na autobuse. U poruci je stajalo: „Slušaj matori ohladi se malo dosta si ti… »
Simpatizer SNS-a pretio Jaćimoviću: "Baciću ti bombu na autobuse"
Moj Novi Sad pre 3 sata
Autoprevoznik Milomir Jaćimović kazao je za N1 da je dobio pretnje putem četa na Fejsbuku, gde mu je izvesni Nikola Boss Kukic, simpatizer SNS, poručio da će da mu baci bombe na autobuse. Jaćimović je slučaj prijavio u Policijskoj stanici Žabalj i… »
"Baciću ti bombu na autobuse": Simpatizer SNS-a pretio autoprevozniku Jaćimoviću
N1 Info pre 4 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović kazao je za N1 da je dobio pretnje putem četa na Fejsbuku, gde mu je izvesni Nikola Boss Kukic, simpatizer SNS, poručio da će da mu baci bombe na autobuse. U poruci je stajalo: "Slušaj matori ohladi se malo dosta si ti… »
Autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću stigle pretnje: "Ohladi se malo, baciću ti bombu u autobuse"
Nova pre 6 sati
Autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću preko društvene mreže Fejsbuk, stigle su nove pretnje, da će mu biti bačena bomba na autobuse, a u potpisu stoji "Pozdrav SNS". Preteća poruka stigla je sinoć i autoprevoznik Milomir Jaćimović slučaj je prijavio… »
Vesti dana »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 10 povezanih
Pašić (SSP): Roditelji dece sa smetnjama ponovo prinuđeni da protestuju
Pravo u centar pre 7 satijoš 23 povezane
Astronautkinja Misije Artemis II na putovanju ka Mesecu zasukala rukave i popravila WC
N1 Info pre 27 minutajoš 65 povezanih