Povezane vesti

Penjaroja: Ova pobeda je velika, navijači i igrači zaslužuju slavlje

Penjaroja: Ova pobeda je velika, navijači i igrači zaslužuju slavlje

RTS pre 18 sati
Trener Partizana Đoan Penjaroja istakao je da je pobeda nad Crvenom zvezdom velika i značajna za njegove igrače, ali i za navijače kluba. Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u drugom ovosezonskom "večitom derbiju" u Evroligi sa 89:82 (21:20… »
Đoan Penjaroja: Možda me navijači sada malo više vole…

Đoan Penjaroja: Možda me navijači sada malo više vole…

Sport klub pre 18 sati
Trener Partizana Đoan Penjaroja govorio je posle pobede crno-belih u “večitom derbiju”, koji je u četvrtak odigran u 35. kolu Evrolige. Evo šta je španski stručnjak rekao po završetku susreta. “Srećni smo jer je ovo važna pobeda za naše igrače i… »
Obradović: Pritisak je bio preveliki, nismo odigrali kako treba i zbog toga smo izgubili

Obradović: Pritisak je bio preveliki, nismo odigrali kako treba i zbog toga smo izgubili

RTS pre 18 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je posle poraza od Partizana u Evroligi da je njegova ekipa pod prevelikim pritiskom odigrala slabu utakmicu. Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u drugom ovosezonskom "večitom derbiju" u… »
"Kao da je život ili smrt" Moneke posle poraza od Partizana: Ne znam šta je problem...

"Kao da je život ili smrt" Moneke posle poraza od Partizana: Ne znam šta je problem...

Kurir pre 18 sati
Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostujućem terenu u Beogradu gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde 89:82 (21:20, 17:18, 20:17, 31:27), u utakmici 35. kola Evrolige, i zabeležili svoj šesti uzastopni trijumf u tom takmičenju. Čima Moneke… »
Ovako izgleda tabela Evrolige! Košmarno Zvezdino veče: Partizan joj uništio snove o Top 6, ali ima i jedna dobra vest za…

Ovako izgleda tabela Evrolige! Košmarno Zvezdino veče: Partizan joj uništio snove o Top 6, ali ima i jedna dobra vest za…

Kurir pre 18 sati
Košarkaši Crvene zvezde sami sebi su zakomplikovali situaciju u borbi za Top 10 i Top 6 u Evroligi. Crveno-beli su kao domaćini izgubili od Partizana u večitom derbiju 89:82 i doživeli 16. poraz koji ih je ostavio na devetom mestu. Zvezda tri kola pre… »
"Ne interesuje me da li će Zvezda u plej-of": Karlik Džouns se oglasio, objasnio svoju izjavu pred derbi

"Ne interesuje me da li će Zvezda u plej-of": Karlik Džouns se oglasio, objasnio svoju izjavu pred derbi

Mondo pre 18 sati
Partizanov plejmejker Karlik Džouns, heroj pobede crno-belih u večitom derbiju u Evroligi, objasnio je posle derbija svoju izjavu kojom je najavio meč protiv Zvezde. Govorio je tada da "više od svega želi da Zvezda ne uspe", a sada se osvrnuo na te reči… »
Miler-Mekintajer burno odgovorio novinaru: "Ne postavljaj takva pitanja!" VIDEO

Miler-Mekintajer burno odgovorio novinaru: "Ne postavljaj takva pitanja!" VIDEO

B92 pre 18 sati
Kodi Miler-Mekintajer bio je ubedljivo najraspoloženiji igrač Crvene zvezde u "večitom" derbiju, ali to nije pomoglo njegovom timu da izbegne poraz od Partizana u 35. kolu Evrolige (82:89). Miler-Mekintajer je ubacio 24 poena i imao devet asistencija, uz… »
Moneke obećao: "Ne odustajemo - naredne utakmice na život i smrt"

Moneke obećao: "Ne odustajemo - naredne utakmice na život i smrt"

B92 pre 18 sati
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, oglasio se posle poraza u "večitom" derbiju. Pred punim tribinama Beogradske Arene se u četvrtak uveče odigrao "večiti" derbi. Crvena zvezda je ugostila Partizana u 35. kolu Evrolige i posle "ljute" bitke pobedili su… »
Baka Prase se kladio na Partizan protiv Zvezde u derbiju: Uložio je dve prosečne plate u Srbiji na crno-bele

Baka Prase se kladio na Partizan protiv Zvezde u derbiju: Uložio je dve prosečne plate u Srbiji na crno-bele

Telegraf pre 18 sati
Košarkaši Crvene zvezde i Partizana su odigrali još jedan večiti derbi u Evroligi. Kao i prvog puta u ovom takmičenju, crno-beli su slavili sa 89:82 i tako su dodatno poremetili planove crveno-belih kada je reč o njihovom plasmanu na kraju sezone. Zvezda… »
Arijan Lakić dobio pitanje da li je izjava Saše Obradovića motivisala Partizan: "Dovoljno je da..."

Arijan Lakić dobio pitanje da li je izjava Saše Obradovića motivisala Partizan: "Dovoljno je da..."

Telegraf pre 18 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Partizana u večitom derbiju u 35. kolu Evrolige, čime su zakomplikovali svoj put ka Top 10 fazi takmičenja. Crno-beli sa druge strane nastavljaju svoj sjajan niz od šest pobeda. Prvotimac Partizana, Arijan Lakić bio… »
Bomba na pomolu: Partizan vraća velikog miljenika "grobara?

Bomba na pomolu: Partizan vraća velikog miljenika "grobara?

Nova pre 23 sata
Navijači Partizana imaju razloga za uzbuđenje jer su se pojavile ozbiljne indicije o povratku jednog od najvoljenijih stranaca u istoriji kluba. Italijanski mediji bruje o velikoj rekonstrukciji u redovima Olimpije iz Milana, koja bi kao direktnu… »
Bomba na pomolu: Italijanski novinar otkrio, miljenik Grobara se vraća u Partizan?

Bomba na pomolu: Italijanski novinar otkrio, miljenik Grobara se vraća u Partizan?

Telegraf pre 23 sata
Najava predsednika Partizana Ostoje Mijailovića da klub želi povratak bivših igrača mogla bi vrlo brzo da dobije i konkretan oblik! Kako prenose italijanski mediji, crno-beli bi narednog leta mogli da vrate jednog od miljenika navijača, Zeka Ledeja. -… »
Zek Ledej se vraća u Partizan?!

Zek Ledej se vraća u Partizan?!

Sportske.net pre 24 sata
"Imam želju da naredne sezone igraju igrači koji si već nosili dres Partizana. Mislim da je to važna stvar za Partizan jer su naši navijači emotivno vezani za naše bivše igrače, ali moramo da napravimo sklad između naših i mogućnosti tržišta kao i želja… »

Vesti dana »