Повезане вести

Обрадовић: Притисак је био превелики, нисмо одиграли како треба и због тога смо изгубили

Обрадовић: Притисак је био превелики, нисмо одиграли како треба и због тога смо изгубили

РТС 02.04.2026
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је после пораза од Партизана у Евролиги да је његова екипа под превеликим притиском одиграла слабу утакмицу. Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду у другом овосезонском… »
"Као да је живот или смрт" Монеке после пораза од Партизана: Не знам шта је проблем...

"Као да је живот или смрт" Монеке после пораза од Партизана: Не знам шта је проблем...

Курир 02.04.2026
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на гостујућем терену у Београду градског ривала, екипу Црвене звезде 89:82 (21:20, 17:18, 20:17, 31:27), у утакмици 35. кола Евролиге, и забележили свој шести узастопни тријумф у том… »
Ђоан Пењароја: Можда ме навијачи сада мало више воле…

Ђоан Пењароја: Можда ме навијачи сада мало више воле…

Спорт клуб 02.04.2026
Тренер Партизана Ђоан Пењароја говорио је после победе црно-белих у “вечитом дербију”, који је у четвртак одигран у 35. колу Евролиге. Ево шта је шпански стручњак рекао по завршетку сусрета. “Срећни смо јер је ово важна победа… »
Овако изгледа табела Евролиге! Кошмарно Звездино вече: Партизан јој уништио снове о Топ 6, али има и једна добра вест за…

Овако изгледа табела Евролиге! Кошмарно Звездино вече: Партизан јој уништио снове о Топ 6, али има и једна добра вест за…

Курир 02.04.2026
Кошаркаши Црвене звезде сами себи су закомпликовали ситуацију у борби за Топ 10 и Топ 6 у Евролиги. Црвено-бели су као домаћини изгубили од Партизана у вечитом дербију 89:82 и доживели 16. пораз који их је оставио на деветом… »
"Не интересује ме да ли ће Звезда у плеј-оф": Карлик Џоунс се огласио, објаснио своју изјаву пред дерби

"Не интересује ме да ли ће Звезда у плеј-оф": Карлик Џоунс се огласио, објаснио своју изјаву пред дерби

Мондо 02.04.2026
Партизанов плејмејкер Карлик Џоунс, херој победе црно-белих у вечитом дербију у Евролиги, објаснио је после дербија своју изјаву којом је најавио меч против Звезде. Говорио је тада да "више од свега жели да Звезда не успе", а… »
Пењароја: Ова победа је велика, навијачи и играчи заслужују славље

Пењароја: Ова победа је велика, навијачи и играчи заслужују славље

РТС 02.04.2026
Тренер Партизана Ђоан Пењароја истакао је да је победа над Црвеном звездом велика и значајна за његове играче, али и за навијаче клуба. Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду у другом овосезонском "вечитом дербију" у… »
Милер-Мекинтајер бурно одговорио новинару: "Не постављај таква питања!" ВИДЕО

Милер-Мекинтајер бурно одговорио новинару: "Не постављај таква питања!" ВИДЕО

Б92 02.04.2026
Коди Милер-Мекинтајер био је убедљиво најрасположенији играч Црвене звезде у "вечитом" дербију, али то није помогло његовом тиму да избегне пораз од Партизана у 35. колу Евролиге (82:89). Милер-Мекинтајер је убацио 24 поена и… »
Монеке обећао: "Не одустајемо - наредне утакмице на живот и смрт"

Монеке обећао: "Не одустајемо - наредне утакмице на живот и смрт"

Б92 02.04.2026
Чима Монеке, кошаркаш Црвене звезде, огласио се после пораза у "вечитом" дербију. Пред пуним трибинама Београдске Арене се у четвртак увече одиграо "вечити" дерби. Црвена звезда је угостила Партизана у 35. колу Евролиге и после… »
Бака Прасе се кладио на Партизан против Звезде у дербију: Уложио је две просечне плате у Србији на црно-беле

Бака Прасе се кладио на Партизан против Звезде у дербију: Уложио је две просечне плате у Србији на црно-беле

Телеграф 02.04.2026
Кошаркаши Црвене звезде и Партизана су одиграли још један вечити дерби у Евролиги. Као и првог пута у овом такмичењу, црно-бели су славили са 89:82 и тако су додатно пореметили планове црвено-белих када је реч о њиховом… »
Аријан Лакић добио питање да ли је изјава Саше Обрадовића мотивисала Партизан: "Довољно је да..."

Аријан Лакић добио питање да ли је изјава Саше Обрадовића мотивисала Партизан: "Довољно је да..."

Телеграф 02.04.2026
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Партизана у вечитом дербију у 35. колу Евролиге, чиме су закомпликовали свој пут ка Топ 10 фази такмичења. Црно-бели са друге стране настављају свој сјајан низ од шест победа. Првотимац… »
Бомба на помолу: Партизан враћа великог миљеника "гробара?

Бомба на помолу: Партизан враћа великог миљеника "гробара?

Нова 02.04.2026
Навијачи Партизана имају разлога за узбуђење јер су се појавиле озбиљне индиције о повратку једног од највољенијих странаца у историји клуба. Италијански медији брује о великој реконструкцији у редовима Олимпије из Милана… »
Бомба на помолу: Италијански новинар открио, миљеник Гробара се враћа у Партизан?

Бомба на помолу: Италијански новинар открио, миљеник Гробара се враћа у Партизан?

Телеграф 02.04.2026
Најава председника Партизана Остоје Мијаиловића да клуб жели повратак бивших играча могла би врло брзо да добије и конкретан облик! Како преносе италијански медији, црно-бели би наредног лета могли да врате једног од миљеника… »
Зек Ледеј се враћа у Партизан?!

Зек Ледеј се враћа у Партизан?!

Спортске.нет 02.04.2026
"Имам жељу да наредне сезоне играју играчи који си већ носили дрес Партизана. Мислим да је то важна ствар за Партизан јер су наши навијачи емотивно везани за наше бивше играче, али морамо да направимо склад између наших и… »

Вести дана »