Povezane vesti
(Uznemirujuće) Devojku polila kolonjskom vodom i zapalila je usred lokala: Brutalan napad zbog ljubomore
Dnevnik pre 8 sati
Stravičan incident koji je šokirao javnost dobio je svoj epilog pred sudom, gde su izneti do sada nepoznati i uznemirujući detalji o trenutku kada je jedna mlada žena na javnom mestu pretvorena u živu buktinju. Sibel Arja Geriš, koja je polila Gozde… »
(Uznemirujući video): Zapalila devojku pred njenim prijateljima u punom kafiću! Polila je kolonjskom vodom i izvukla upaljač…
Blic pre 8 sati
Sud je odlučio da optuženoj Sibel Arji Geriš produži pritvor do sledećeg ročišta. Gozde Jilmaz je zadobila opekotine drugog i trećeg stepena i prebačena je u bolnicu na lečenje. Sibel Arja Geriš, koja je polila Gozde Jilmaz (33) kolonjskom vodom i… »
(Uznemirujuće) devojka zapaljena pred prijateljima u bašti kafića! Ženska osoba je polila kolonjskom vodom, a onda bacila…
Kurir pre 9 sati
Sud je odlučio da se optuženoj Sibel Arji Geriš produži pritvor. U svojoj odbrani rekla je: "Kajem se zbog onoga što sam uradila. Bila sam veoma pijana. Uvek nosim kolonjsku vodu u torbi. Kada sam došla tamo, osetila sam potrebu da joj zapalim kosu… »
Vesti dana »
„Rekao je da želi da ostane u Partizanu“: Penjaroja posle pobede nad Zvezdom o važnom igraču
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Ćulibrk: Neverovatno koliko ljudi postanu biznismeni kad jednom uđu u vlast
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Nudim vam svoje iskustvo" Zelenski se obratio partnerima usred noći, poruka ima veze sa Iranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana