Povezane vesti

"Drag mi je Dačić, ali mi je istina draža": Ružić poručio da Glišića treba smeniti zbog njegove odurne izjave o univerzitetima…

"Drag mi je Dačić, ali mi je istina draža": Ružić poručio da Glišića treba smeniti zbog njegove odurne izjave o univerzitetima…

Nova pre 1 dan
Narodni poslanik i funkcioner SPS-a Branko Ružić je, kako smo ranije pisali, u poslednjoj objavi na mrežama, izrekao teške reči, kao što su Stokholmski sindrom, ideološki sunovrat ili dobrovoljna politička eutanazija. Tim povodom gostovao je u Dnevniku… »
Ružić “bacio bombu” među socijaliste i najavio napad na Dačićevu poziciju, ali na pitanja ne odgovara: Turbulencije u SPS-u…

Ružić “bacio bombu” među socijaliste i najavio napad na Dačićevu poziciju, ali na pitanja ne odgovara: Turbulencije u SPS-u…

Nova pre 1 dan
Branko Ružić je ponovo među socijaliste "bacio bombu" i pozvao ih na borbu za opstanak. U njegovoj poslednjoj objavi mnogo je teških reči, kao što su Stokholmski sindrom, ideološki sunovrat ili dobrovoljna politička eutanazija. Međutim, na pet konkretnih… »

Vesti dana »