Povezane vesti
Neda pokazala prepisku sa Zoricom Brunclik: Pevačica otkrila kako je njena koleginica "Ozbiljno je bolesna"
Telegraf pre 24 sata
Zorica Brunclik već izvesno vreme odsustvuje iz takmičenja "Pinkove zvezde" zbog bolesti, a njene kolege joj pružaju podršku svakodnevno. Sada se oglasila i Neda Ukraden te se osvrnula na njeno zdravstveno stanje koleginice Zorice Brunclik. Pevačica joj… »
Poslala sam joj poruku i odgovoreno mi je srcem: Neda Ukraden o uspešnoj karijeri, koncertu i o zdravlju koleginice Zorice…
Večernje novosti pre 24 sata
POP diva Neda Ukraden otvoreno je govorila o svojoj bogatoj karijeri i brojnim duetima koji su obeležili njeno stvaralaštvo, ali se osvrnula i na zdravstveno stanje koleginice Zorica Brunclik. Foto: Novosti Pevačica je otkrila kakvu joj je poruku uputila… »
"Jel treba da je pitam: kako si?" Muzičar o zdravstvenom stanju Zorice "Imao sam dve komplikovane operacije"
Telegraf pre 1 dan
Dragan Stojković Bosanac govorio je o izostanku svoje koleginice Zorice Brunclik sa snimanja "Pinkovih zvezda". Njeno mesto u žiriju trenutno zauzima suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, a Bosanac je otkrio da li je u kontaktu sa njom i komentarisao njeno… »
Vesti dana »
Aco je među studentima koji je dobio poziv za saslušanje u policiji nakon protesta ispred Rektorata: "Znamo da je to zastrašivanje, neće nas pokolebati"
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
Stiže naglo razvedravanje, ali ne zadugo: Evo kakvo vreme čeka Srbiju narednih dana
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 28 povezanih
Drugi američki borbeni avion pao kod Hormuza: Pilot A-10 spašen, uzrok nepoznat
Aero.rs pre 1 satjoš 78 povezanih