Povezane vesti
Neda pokazala prepisku sa Zoricom Brunclik: Pevačica otkrila kako je njena koleginica "Ozbiljno je bolesna"
Telegraf pre 21 dana
Zorica Brunclik već izvesno vreme odsustvuje iz takmičenja "Pinkove zvezde" zbog bolesti, a njene kolege joj pružaju podršku svakodnevno. Sada se oglasila i Neda Ukraden te se osvrnula na njeno zdravstveno stanje koleginice Zorice Brunclik. Pevačica joj… »
Poslala sam joj poruku i odgovoreno mi je srcem: Neda Ukraden o uspešnoj karijeri, koncertu i o zdravlju koleginice Zorice…
Večernje novosti pre 21 dana
POP diva Neda Ukraden otvoreno je govorila o svojoj bogatoj karijeri i brojnim duetima koji su obeležili njeno stvaralaštvo, ali se osvrnula i na zdravstveno stanje koleginice Zorica Brunclik. Foto: Novosti Pevačica je otkrila kakvu joj je poruku uputila… »
"Jel treba da je pitam: kako si?" Muzičar o zdravstvenom stanju Zorice "Imao sam dve komplikovane operacije"
Telegraf pre 21 dana
Dragan Stojković Bosanac govorio je o izostanku svoje koleginice Zorice Brunclik sa snimanja "Pinkovih zvezda". Njeno mesto u žiriju trenutno zauzima suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, a Bosanac je otkrio da li je u kontaktu sa njom i komentarisao njeno… »
Vesti dana »
Izrael i Liban produžili prekid vatre za tri nedelje na sastanku u Beloj kući
N1 Info pre 30 minutajoš 45 povezanih
Rojters: Interni mejl Pentagona navodi moguću opciju o suspendovanju Španije iz NATO
Beta pre 10 minutajoš 17 povezanih
"Spremni smo za uvođenje vojnog roka, prve regrutacije od septembra": Evo kada će biti primljena prva klasa vojnika
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Uhapšen i optužen vojnik SAD koji je dobio 400.000 dolara u opkladi na hapšenje Madura
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 15 povezanih
Đorđević (ZLF): Vlast namerava samo formalno da ispuni preporuke ODIHR
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih