Povezane vesti
"Shvatila sam zašto imam ljubavnih problema", pevačica ogolila dušu pa priznala: "Psihički sam jaka, ali..."
Telegraf pre 21 sat
Aleksandra Mladenović godinama gradi uspešnu karijeru na muzičkoj sceni. Ipak, na emotivnom planu ide malo teže, a o tome je pevačica više puta govorila. Iako je za bivše partnere mislila da su oni pravi, vremenom se pokazalo da nisu, te je i ona kao i… »
"Shvatila sam zašto imam ljubavnih problema" Pevačica otkrila sa čime se suočava: "Psihički sam jaka, ali u ljubavnom smislu…
Blic pre 1 dan
Priznala je da je često bila ranjiva i tužna, ali sada uči da uživa u malim stvarima i posvećuje se sebi. Ponosna je na svoje poreklo, ne stidi se rada na selu i uvek ističe ljubav prema svom rodnom mestu. Aleksandra Mladenović može da se pohvali… »
Vesti dana »
Aco je među studentima koji je dobio poziv za saslušanje u policiji nakon protesta ispred Rektorata: "Znamo da je to zastrašivanje, neće nas pokolebati"
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
Meteorolog Ristić objavio detaljnu vremensku prognozu za april: Temperatura skače na 25 stepeni, stižu i grmljavine
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih
Porodica kaže da je stanovnik Kosjerića pretučen u kabinetu predsednika opštine, iz Ujedinjenih za Kosjerić traže odgovore (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih