Повезане вести
Због дијагнозе морала да промени живот из корена Катарина Живковић о болести ретко говори: "Зато сам смршала"
Блиц 03.04.2026
Катарина је веома посвећена мајка и сматра се најбољом мамом свом сину Стефану. Нагласила је важност праћења савета лекара и здраве исхране, иако јој је биоритам и даље поремећен. Певачица Катарина Живковић једна је од… »
Због дијагнозе морала да промени живот из корена: Сви су се чудили како је брзо смршала, а Катарина Живковић са кнедлом у грлу…
Курир 03.04.2026
Катарина Живковић открила је да се бори са метаболичким поремећајем познатим као инсулинска резистенција. Певачица је морала да промени начин исхране, а признала је да пре пет ујутру често не може да заспи. - Радила сам анализу… »
Здравствени проблем натерао је да потпуно промени живот! Катарина Живковић о болести: "Зато сам и смршала"
Телеграф 03.04.2026
Певачица Катарина Живковић већ годинама важи за једну од најзгоднијих на домаћој јавној сцени, а како сама истиче, њен изглед није само због лепоте, већ и због озбиљног приступа здрављу. Преломни тренутак за певачицу настао је… »
Вести дана »
Трумп упозорава на нападе већег интензитета ако Иран одбије споразум
Слободна Европа пре 4 минутајош 30 повезаних
Епидемија хантавируса на крузеру: Брод ће ипак запловити ка Шпанији
BBC News пре 39 минутајош 39 повезаних
Трамп паузира операцију у Ормуском мореузу, Техеран каже: 'Повлачење'
BBC News пре 5 сатијош 32 повезане
Министарство просвете објаснило како ће студенти добити ЕСПБ бодове волонтирањем на изложби ЕКСПО
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних