Повезане вести

Због дијагнозе морала да промени живот из корена Катарина Живковић о болести ретко говори: "Зато сам смршала"

Због дијагнозе морала да промени живот из корена Катарина Живковић о болести ретко говори: "Зато сам смршала"

Блиц 03.04.2026
Катарина је веома посвећена мајка и сматра се најбољом мамом свом сину Стефану. Нагласила је важност праћења савета лекара и здраве исхране, иако јој је биоритам и даље поремећен. Певачица Катарина Живковић једна је од… »
Због дијагнозе морала да промени живот из корена: Сви су се чудили како је брзо смршала, а Катарина Живковић са кнедлом у грлу…

Због дијагнозе морала да промени живот из корена: Сви су се чудили како је брзо смршала, а Катарина Живковић са кнедлом у грлу…

Курир 03.04.2026
Катарина Живковић открила је да се бори са метаболичким поремећајем познатим као инсулинска резистенција. Певачица је морала да промени начин исхране, а признала је да пре пет ујутру често не може да заспи. - Радила сам анализу… »
Здравствени проблем натерао је да потпуно промени живот! Катарина Живковић о болести: "Зато сам и смршала"

Здравствени проблем натерао је да потпуно промени живот! Катарина Живковић о болести: "Зато сам и смршала"

Телеграф 03.04.2026
Певачица Катарина Живковић већ годинама важи за једну од најзгоднијих на домаћој јавној сцени, а како сама истиче, њен изглед није само због лепоте, већ и због озбиљног приступа здрављу. Преломни тренутак за певачицу настао је… »

Вести дана »