Povezane vesti
Zbog dijagnoze morala da promeni život iz korena Katarina Živković o bolesti retko govori: "Zato sam smršala"
Blic pre 8 sati
Katarina je veoma posvećena majka i smatra se najboljom mamom svom sinu Stefanu. Naglasila je važnost praćenja saveta lekara i zdrave ishrane, iako joj je bioritam i dalje poremećen. Pevačica Katarina Živković jedna je od najzgodnijih na domaćoj javnoj… »
Zbog dijagnoze morala da promeni život iz korena: Svi su se čudili kako je brzo smršala, a Katarina Živković sa knedlom u grlu…
Kurir pre 8 sati
Katarina Živković otkrila je da se bori sa metaboličkim poremećajem poznatim kao insulinska rezistencija. Pevačica je morala da promeni način ishrane, a priznala je da pre pet ujutru često ne može da zaspi. - Radila sam analizu krvi i tako su mi otkrili… »
Zdravstveni problem naterao je da potpuno promeni život! Katarina Živković o bolesti: "Zato sam i smršala"
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Katarina Živković već godinama važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, a kako sama ističe, njen izgled nije samo zbog lepote, već i zbog ozbiljnog pristupa zdravlju. Prelomni trenutak za pevačicu nastao je kada je otkrila da pati… »
Vesti dana »
N1: Studenti daju iskaze u policiji zbog protesta ispred Rektorata
Nedeljnik pre 4 satijoš 8 povezanih
Dvojica studenata iz Novog Pazara pušteni iz pritvora nakon optužbi za 'rušenje ustavnog poretka'
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 15 povezanih