Повезане вести
Због дијагнозе морала да промени живот из корена: Сви су се чудили како је брзо смршала, а Катарина Живковић са кнедлом у грлу…
Курир 03.04.2026
Катарина Живковић открила је да се бори са метаболичким поремећајем познатим као инсулинска резистенција. Певачица је морала да промени начин исхране, а признала је да пре пет ујутру често не може да заспи. - Радила сам анализу… »
Због дијагнозе морала да промени живот из корена Катарина Живковић о болести ретко говори: "Зато сам смршала"
Блиц 03.04.2026
Катарина је веома посвећена мајка и сматра се најбољом мамом свом сину Стефану. Нагласила је важност праћења савета лекара и здраве исхране, иако јој је биоритам и даље поремећен. Певачица Катарина Живковић једна је од… »
Здравствени проблем натерао је да потпуно промени живот! Катарина Живковић о болести: "Зато сам и смршала"
Телеграф 03.04.2026
Певачица Катарина Живковић већ годинама важи за једну од најзгоднијих на домаћој јавној сцени, а како сама истиче, њен изглед није само због лепоте, већ и због озбиљног приступа здрављу. Преломни тренутак за певачицу настао је… »
Вести дана »
Возиња одушевио планету потезом који није био на ТВ-у, а онда речима одушевио све
Нова пре 5 минутајош 32 повезане
У Србији претежно сунчано уз слаб ветар, температура до 29 степени
Невсмакс Балканс пре 21 минутајош 8 повезаних
Постигао најбољи гол СП против Аргентине, па отрчао у загрљај прелепе девојке, пронашли смо лепотицу
Телеграф пре 4 сатијош 14 повезаних
Драма у Раковици у 3 сата ујутру: Хитна помоћ одмах изашла на терен, у питању је радник "Градске чистоће"
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних