Povezane vesti

Ružić: Glišić dao jednu odurnu izjavu, bio bi red da se pokrene inicijativa za njegovu

Ružić: Glišić dao jednu odurnu izjavu, bio bi red da se pokrene inicijativa za njegovu

Glas Zaječara pre 13 sati
Narodni poslanik i funkcioner SPS-a Branko Ružić u gostovanju na TV Nova rekao je da je "Glišić dao jednu odurnu izjavu" i da bi "bilo bi logično da se profesor Univerziteta, premijer Macut, izvini građanima, ali i Univerzitetu zbog jedne takve izjave"… »
Drag mi je Dačić, ali mi je istina draža, a Glišića treba smeniti

Drag mi je Dačić, ali mi je istina draža, a Glišića treba smeniti

Ozon press pre 13 sati
Narodni poslanik i funkcioner SPS-a Branko Ružić je, kako smo ranije pisali, u poslednjoj objavi na mrežama, izrekao teške reči, kao što su Stokholmski sindrom, ideološki sunovrat ili dobrovoljna politička eutanazija. Tim povodom gostovao je u Dnevniku… »
Branko Ružić: Glišić treba da bude smenjen, Đokić štiti integritet Univerziteta

Branko Ružić: Glišić treba da bude smenjen, Đokić štiti integritet Univerziteta

Radio 021 pre 15 sati
Narodni poslanik i funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić komentarisao je izjavu Darka Glišić, rekavši da bi premijer Đuro Macut trebalo da se izvini građanima. Ministar za javna ulaganja Darko Glišić poručio je roditeljima, tokom… »
Ružić: Glišić dao jednu odurnu izjavu, bio bi red da se pokrene inicijativa za njegovu smenu

Ružić: Glišić dao jednu odurnu izjavu, bio bi red da se pokrene inicijativa za njegovu smenu

Danas pre 23 sata
Narodni poslanik i funkcioner SPS-a Branko Ružić gostovao je u Dnevniku Nove, gde je govorio o stanju u SPS-u i odnosu sa Dačićem, kontroverznoj izjavi Darka Glišića, o rektoru Vladanu Đokiću, „euforiji“ Aleksandra Vučića, upadu UKP-a u Rektorat… Ružić… »

Vesti dana »