Povezane vesti
Bivši direktor CIA: Teret krize oko Ormuskog moreuza mogao bi da padne na američke saveznike
N1 Info 03.04.2026
Bivši direktor CIA Bil Berns upozorio je da bi kriza oko Ormuskog moreuza mogla da preraste u scenario u kojem bi teret posledica pao na američke saveznike, ocenjujući da bi pristup Vašingtona mogao da se svede na princip "mi ćemo to slomiti, a vi ćete… »
Bivši direktor CIA o krizi oko Ormuza: Moguć scenario „mi ćemo to slomiti, a vi ćete snositi posledice“
Danas 03.04.2026
Bivši direktor CIA Vilijam Bil Berns upozorio je danas da bi kriza oko Ormuskog moreuza mogla da preraste u scenario u kojem bi teret posledica pao na američke saveznike, ocenjujući da bi pristup Vašingtona mogao da se svede na princip „mi ćemo to… »
Vesti dana »
Debata o Srbiji u Evropskom parlamentu: Reformski koraci bili osnova za preporuku EK o otvaranju Klastera 3, kaže komesarka Kos
Insajder pre 23 minutajoš 31 povezana
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Beta pre 23 minutajoš 49 povezanih
Marin Le Pen ne odustaje od predsedničkih izbora u Francuskoj: sve zavisi od jednog nakon osuđujuće presude
Mondo pre 23 minutajoš 56 povezanih
Srušio Egipat golom u nadoknadi, pa poručio: "Nikad ne odustajemo, imamo nesalomiv duh..."
Telegraf pre 18 minutajoš 59 povezanih