Povezane vesti

"Počeli su da me nazivaju majmunom": Mbape surovo iskren o najtežim trenucim u reprezentaciji Francuske

"Počeli su da me nazivaju majmunom": Mbape surovo iskren o najtežim trenucim u reprezentaciji Francuske

Mondo pre 4 sati
Francuski reprezentativac Kilijan Mbape ne izbija iz središta dešavanja. Najpre se govorilo o povredi fudbalera Real Madrida, a posle obaveza u reprezentaciji intervju u kojem je otkrio kako su izgledali prvi dani u nacionalnom timu. Iako je sad lider… »
"Igram za ljude koji me smatraju majmunom"

"Igram za ljude koji me smatraju majmunom"

B92 pre 6 sati
Francuski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape je otkrio da je hteo da napusti nacionalni tim posle Evropskog prvenstva 2020. Pred početak Mundijala pažnja je ponovo usmerena na Kilijana Mbapea, glavnu zvezdu aktuelnog vicešampiona… »
Mbape razmišljao o napuštanju reprezentacije: „Igram za ljude koji me smatraju majmunom ako ne dam gol“

Mbape razmišljao o napuštanju reprezentacije: „Igram za ljude koji me smatraju majmunom ako ne dam gol“

Danas pre 6 sati
Francuski reprezentativac i fudbaler Reala Kilijan Mbape je otkrio da je hteo da napusti nacionalni tim posle Evropskog prvenstva 2020 (odigranog 2021.). U osmini finala tog turnira protiv Švajcarske, Mbape nije bio precizan sa penala, što je doprinelo… »
Nazivali ga majmunom: Mbape razmišljao o napuštanju reprezentacije!

Nazivali ga majmunom: Mbape razmišljao o napuštanju reprezentacije!

Hot sport pre 6 sati
Rasizam i dalje prisutan u francuskom fudbalu! Francuski reprezentativac i fudbaler Real Madrida, Kilijan Mbape, otkrio je da je nakon Evropskog prvenstva 2020 ozbiljno razmišljao o povlačenju iz nacionalnog tima. Prva zvezda Francuske priznao je da je… »
​Kilijan Mbape otkrio da je ozbiljno razmišljao da napusti nacionalni tim

​Kilijan Mbape otkrio da je ozbiljno razmišljao da napusti nacionalni tim

Politika pre 7 sati
​Neki su me nazivali majmunom. Pitao sam se, da li su to ljudi za koje se borim. Kapiten Francuske Kilijan Mbape izneo je do sada jedno od najiskrenijih svedočenja o pritisku koji nosi vrhunski fudbal, otkrivši da je u jednom trenutku ozbiljno razmišljao… »

Vesti dana »