Povezane vesti
Srpsku spisateljicu muž varao dok je bila na vantelesnoj oplodnji: Upala u tešku depresiju, danas zahvalna na svemu
Mondo 03.04.2026
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao" Bolni detalji iz života poznate Srpkinje: "Od hormona sam…
Blic 03.04.2026
Razvod i borba za dete duboko su narušili njeno fizičko i mentalno zdravlje Utehu i snagu pronašla je u pravoslavlju, verujući da joj Bog daje ono što je najbolje za nju. Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o… »
"Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju" Naša spisateljica prošla agoniju: Osakatio me je, razvod me koštao…
Kurir 03.04.2026
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom oplodnjom. -… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao..." Bolni detalji iz života poznate Srpkinje
Telegraf 03.04.2026
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
Vesti dana »
Studentska akcija (Ne)bojte se i dalje smo tu, počela tišinom ispred beogradskog Pravnog fakulteta
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Putnici sa kruzera smrti stižu u evropske gradove. Širi se strah od smrtonosne andske varijante, vojska i policija na ulicama: Počela evakuacija na Tenerifima (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 77 povezanih
Iran poslao Pakistanu odgovor na američki predlog o okončanju rata
Serbian News Media pre 56 minutajoš 21 povezana
Ministarka: Uskoro potpisivanje ugovora za gasnu elektranu kod Niša, plan da bude završena u naredne četiri godine
Ekapija pre 2 satajoš 17 povezanih