Povezane vesti
Srpsku spisateljicu muž varao dok je bila na vantelesnoj oplodnji: Upala u tešku depresiju, danas zahvalna na svemu
Mondo pre 9 sati
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao" Bolni detalji iz života poznate Srpkinje: "Od hormona sam…
Blic pre 13 sati
Razvod i borba za dete duboko su narušili njeno fizičko i mentalno zdravlje Utehu i snagu pronašla je u pravoslavlju, verujući da joj Bog daje ono što je najbolje za nju. Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o… »
"Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju" Naša spisateljica prošla agoniju: Osakatio me je, razvod me koštao…
Kurir pre 12 sati
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom oplodnjom. -… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao..." Bolni detalji iz života poznate Srpkinje
Telegraf pre 12 sati
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
Vesti dana »
Protest ispred Policijske uprave 29. novembar zbog hapšenja studenta: Saobraćaj blokiran
Pravda pre 6 satijoš 14 povezanih
Aco je među studentima koji je dobio poziv za saslušanje u policiji nakon protesta ispred Rektorata: "Znamo da je to zastrašivanje, neće nas pokolebati"
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 4. april 2026: Toplije, temperatura do 19 stepeni
Serbian News Media pre 10 satijoš 28 povezanih
Drugi američki borbeni avion pao kod Hormuza: Pilot A-10 spašen, uzrok nepoznat
Aero.rs pre 1 satjoš 78 povezanih