Povezane vesti
Srpsku spisateljicu muž varao dok je bila na vantelesnoj oplodnji: Upala u tešku depresiju, danas zahvalna na svemu
Mondo 03.04.2026
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao" Bolni detalji iz života poznate Srpkinje: "Od hormona sam…
Blic 03.04.2026
Razvod i borba za dete duboko su narušili njeno fizičko i mentalno zdravlje Utehu i snagu pronašla je u pravoslavlju, verujući da joj Bog daje ono što je najbolje za nju. Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o… »
"Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju" Naša spisateljica prošla agoniju: Osakatio me je, razvod me koštao…
Kurir 03.04.2026
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom oplodnjom. -… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao..." Bolni detalji iz života poznate Srpkinje
Telegraf 03.04.2026
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 17 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Pripadnici policije i MUP-a su stub države, najčasniji poziv za hrabre i odlučne
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
IDF: Zauzeli smo stratešku važnu tvrđavu Bofor u Libanu; IRGC: Za 24 sata kroz Ormuz prošlo 28 brodova
RTS pre 42 minutajoš 24 povezane
Kišovit početak juna: RHMZ najavljuje grmljavinu i pljuskove, i u Beogradu nestabilno vreme
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 25 povezanih