Povezane vesti
Srpsku spisateljicu muž varao dok je bila na vantelesnoj oplodnji: Upala u tešku depresiju, danas zahvalna na svemu
Mondo 03.04.2026
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao" Bolni detalji iz života poznate Srpkinje: "Od hormona sam…
Blic 03.04.2026
Razvod i borba za dete duboko su narušili njeno fizičko i mentalno zdravlje Utehu i snagu pronašla je u pravoslavlju, verujući da joj Bog daje ono što je najbolje za nju. Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o… »
"Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju" Naša spisateljica prošla agoniju: Osakatio me je, razvod me koštao…
Kurir 03.04.2026
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom oplodnjom. -… »
"Dok sam se borila da dobijemo decu vantelesnom, muž me je varao..." Bolni detalji iz života poznate Srpkinje
Telegraf 03.04.2026
Poznata spisateljica Simonida Milojković jednom prilikom je otvorila dušu o najtežim životnim udarcima, borbi za potomstvo, teškom razvodu i depresiji. Njena ispovest je svedočanstvo o velikom bolu i narušenom zdravlju, ali i o konačnom pronalasku… »
Vesti dana »
Hrvatska pod crvenim meteoalarmom: Stiže ekstremni toplotni talas
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 60 povezanih
Boban Rajović pevao navijačima Bosne i Hercegovine nakon pobede: Pojavio se i na američkoj televiziji (FOTO/VIDEO)
Nova pre 3 satajoš 135 povezanih
Zarada zaposlenih u Leskovcu za „samo“ 100 hiljada niža od plata kolega na Vračaru
Rešetka pre 19 minutajoš 20 povezanih