Povezane vesti
Preminuo Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović
Danas pre 23 dana
Preminuo je Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović iz Socijalističke partije Srbije, objavio je lider ove partije Ivica Dačić. „Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko Dejanović. Nekako u tišini… »
Preminuo suprug Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se ministar Dačić
Dnevnik pre 23 dana
Preminuo je Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, oprostio se od Ranka Dejanovića putem svog "Instagram" profila. "Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko… »
Preminuo Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović
Euronews pre 23 dana
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić saopštio je da je preminuo suprug njegove stranačke koleginice i bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović Ranko Dejanović. Dačić se objavom na Instagramu oprostio od… »
"Napustio nas je moj prijatelj" Umro suprug Slavice Đukić Dejanović, Dačić potvrdio tužne vesti
Blic pre 23 dana
Ivica Dačić izrazio je tugu zbog gubitka dugogodišnjeg prijatelja i zemljaka U svojoj poruci na Instagramu, Dačić je izrazio žaljenje i zahvalio mu na prijateljstvu. Lider Socijalističke partije Srbije saopštio je da je umro muž njegove stranačke… »
Umro muž Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se Ivica Dačić
Mondo pre 23 dana
Lider Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, saopštio je da je umro muž njegove stranačke koleginice Slavice Đukić Dejanović. "Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko Dejanović. Nekako u tišini… »
Vesti dana »
Prve reči Dejana Stankovića posle nove titule crveno-belih: Lako je bi trener Zvezde...
Kurir pre 35 minutajoš 44 povezane
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Partizan i osvojili devetu uzastopnu titulu prvaka Srbije
Radio sto plus pre 30 minutajoš 56 povezanih
(Video) Snimak evakuacije Trampa izbliza Uleću specijalci, čuje se: "Pomeri se, pomeri se!", dižu ga sa stolice, on pada!
Blic pre 20 minutajoš 121 povezana
Zvezda opet razbila Partizan i osvojila 9. titulu u nizu: Prvi put u veku pobedila u sva tri večita derbija
Mondo pre 20 minutajoš 36 povezanih
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 30 minutajoš 46 povezanih