Povezane vesti
Preminuo Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović
Danas pre 9 sati
Preminuo je Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović iz Socijalističke partije Srbije, objavio je lider ove partije Ivica Dačić. „Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko Dejanović. Nekako u tišini… »
Preminuo suprug Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se ministar Dačić
Dnevnik pre 9 sati
Preminuo je Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, oprostio se od Ranka Dejanovića putem svog "Instagram" profila. "Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko… »
Preminuo Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović
Euronews pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić saopštio je da je preminuo suprug njegove stranačke koleginice i bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović Ranko Dejanović. Dačić se objavom na Instagramu oprostio od… »
"Napustio nas je moj prijatelj" Umro suprug Slavice Đukić Dejanović, Dačić potvrdio tužne vesti
Blic pre 9 sati
Ivica Dačić izrazio je tugu zbog gubitka dugogodišnjeg prijatelja i zemljaka U svojoj poruci na Instagramu, Dačić je izrazio žaljenje i zahvalio mu na prijateljstvu. Lider Socijalističke partije Srbije saopštio je da je umro muž njegove stranačke… »
Umro muž Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se Ivica Dačić
Mondo pre 9 sati
Lider Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, saopštio je da je umro muž njegove stranačke koleginice Slavice Đukić Dejanović. "Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko Dejanović. Nekako u tišini… »
Vesti dana »
Porodica kaže da je stanovnik Kosjerića pretučen u kabinetu predsednika opštine, iz Ujedinjenih za Kosjerić traže odgovore (VIDEO)
Insajder pre 27 minutajoš 8 povezanih
(Foto) Voda odsekla meštane ovog sela u Srbiji od sveta! Traktorima voze decu u škole, poplave im napravile pakao
Blic pre 2 satajoš 34 povezane