Povezane vesti

Preminuo Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović

Danas pre 23 dana
Preminuo je Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović iz Socijalističke partije Srbije, objavio je lider ove partije Ivica Dačić. „Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko Dejanović. Nekako u tišini… »
Preminuo suprug Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se ministar Dačić

Preminuo suprug Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se ministar Dačić

Dnevnik pre 23 dana
Preminuo je Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, oprostio se od Ranka Dejanovića putem svog "Instagram" profila. "Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko… »

Euronews pre 23 dana
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić saopštio je da je preminuo suprug njegove stranačke koleginice i bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović Ranko Dejanović. Dačić se objavom na Instagramu oprostio od… »
"Napustio nas je moj prijatelj" Umro suprug Slavice Đukić Dejanović, Dačić potvrdio tužne vesti

"Napustio nas je moj prijatelj" Umro suprug Slavice Đukić Dejanović, Dačić potvrdio tužne vesti

Blic pre 23 dana
Ivica Dačić izrazio je tugu zbog gubitka dugogodišnjeg prijatelja i zemljaka U svojoj poruci na Instagramu, Dačić je izrazio žaljenje i zahvalio mu na prijateljstvu. Lider Socijalističke partije Srbije saopštio je da je umro muž njegove stranačke… »
Umro muž Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se Ivica Dačić

Umro muž Slavice Đukić Dejanović: Oglasio se Ivica Dačić

Mondo pre 23 dana
Lider Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, saopštio je da je umro muž njegove stranačke koleginice Slavice Đukić Dejanović. "Napustio nas je moj dugogodišnji prijatelj i zemljak, suprug moje drage Slavice, Ranko Dejanović. Nekako u tišini… »

Vesti dana »