Povezane vesti

"To je sramota, da se Jakov pojavio u Srbiji nikad ne bi imao ovaj uspeh" i on se oglasio o Jozinoviću: Naš pevač uputio…

"To je sramota, da se Jakov pojavio u Srbiji nikad ne bi imao ovaj uspeh" i on se oglasio o Jozinoviću: Naš pevač uputio…

Blic pre 10 sati
Fantom tvrdi da hrvatski zakoni ograničavaju zastupljenost srpskih muzičara u tamošnjim medijima. Naglasio je da smatra sramotom što se na srpskim nacionalnim radijima više puštaju hrvatski izvođači nego domaći mladi autori. Petar Wagner Fantom, samo je… »
"Mladi hrvatski autori se puštaju u Srbiji, a mi nikada ne možemo u Hrvatskoj": Naš pevač priznao surovu istinu: Sramota je...…

"Mladi hrvatski autori se puštaju u Srbiji, a mi nikada ne možemo u Hrvatskoj": Naš pevač priznao surovu istinu: Sramota je...…

Kurir pre 10 sati
Petar Vagner, poznatiji kao Fantom, osvrnuo se na trenutnu situaciju emitovanja muzike srpskih i hrvatskih izvođača na nacionalnim radio stanicama, kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj. Povod za razgovot na ovu temu je Jakov Jozinović i sve oko njega što se… »
"Mladi hrvatski autori se puštaju u Srbiji, a mi ne možemo u Hrvatskoj": Pevač isprozivao Jakova i šokirao izjavom

"Mladi hrvatski autori se puštaju u Srbiji, a mi ne možemo u Hrvatskoj": Pevač isprozivao Jakova i šokirao izjavom

Mondo pre 10 sati
Mladi kantautor i internet zvezda Petar Wagner poznatiji kao Fantom gradi karijeru kako na autorskim pesmama, tako i na kaverima. Sličan muzički put ima i trenutno najpopularniji pevač mlade generacije na Balkanu Jakov Jozinović, čiji uspeh ne osporava… »
"Da se Jakov pojavio u Srbiji, nikad ne bi ostvario ovaj uspeh! Sramota je..." Naš pevač priznao surovu istinu

"Da se Jakov pojavio u Srbiji, nikad ne bi ostvario ovaj uspeh! Sramota je..." Naš pevač priznao surovu istinu

Telegraf pre 11 sati
Petar Wagner, poznatiji kao Fantom, osvrnuo se na trenutnu situaciju emitovanja muzike srpskih i hrvatskih izvođača na nacionalnim radio stanicama, kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj. Povod za razgovot na ovu temu je Jakov Jozinović i sve oko njega što se… »

Vesti dana »