Povezane vesti
"Nekoliko meseci nismo pričali", Slavica Đukić Dejanović bila u braku sa Rankom 30 godina: "Shvatio je grešku"
Telegraf 03.04.2026
Muž Slavice Đukić Dejanović, Ranko Dejanović, preminuo je, a njihova ljubavna priča ostala je upamćena kao jedna od onih koje su trajale decenijama uprkos brojnim izazovima. Njih dvoje bili su u braku više od 30 godina, a kako je Slavica svojevremeno… »
"On misli da sam ja na prodaju?" Slavica Đukić Dejanović sa mužem Rankom provela tri decenije, a ova greška je mogla da ga…
Blic 03.04.2026
Nakon razvoda od prvog muža, Ranko je Slavici vratio veru u ljubav. Na početku veze Ranko je napravio taktičku grešku poklonivši joj skup poklon, što je Slavicu uvredilo. Muž Slavice Đukić Dejanović, Ranko Dejanović umro je, a njegova supruga jednom… »
"On misli da sam ja na prodaju": Ovo je muž Slavice Đukić Dejanović, a jedna greška ga je skupo koštala
Mondo 03.04.2026
Suprug Slavice Đukić Dejanović, Ranko Dejanović, preminuo je, a iza njega je ostala priča o velikoj ljubavi koja je trajala više od tri decenije. Bivša ministarka prosvete jednom je otvoreno govorila o njihovom odnosu, ističući koliko joj je upravo on… »
Ko je bio suprug Slavice Đukić Dejanović: Ranko se sa puta uvek vraćao sa poklonom, a ovako joj je vratio veru u ljubav
Večernje novosti 03.04.2026
U ŽIVOTU ministarke Slavice Đukić Dejanović, dva muškarca zauzimaju značajnu ulogu - sin iz prvog braka, Dušan i suprug Slavice Đukić Dejanović, Ranko. Naime, pored ostvarene karijere neuropsihijatra, profesorske pozicije na Medicinskom fakultetu i… »
Vesti dana »
Cela Srbija pod narandžastim meteo-alarmom zbog pljuskova s grmljavinom, stiže i zahlađenje
RTS pre 1 satjoš 22 povezane
Oglasio se Luka iz "Lavine" pred samo finale Evrovizije: Izimitirao našeg čuvenog pevača, mreže buknule (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 4 satijoš 14 povezanih