Povezane vesti

"Nekoliko meseci nismo pričali", Slavica Đukić Dejanović bila u braku sa Rankom 30 godina: "Shvatio je grešku"

"Nekoliko meseci nismo pričali", Slavica Đukić Dejanović bila u braku sa Rankom 30 godina: "Shvatio je grešku"

Telegraf pre 4 sati
Muž Slavice Đukić Dejanović, Ranko Dejanović, preminuo je, a njihova ljubavna priča ostala je upamćena kao jedna od onih koje su trajale decenijama uprkos brojnim izazovima. Njih dvoje bili su u braku više od 30 godina, a kako je Slavica svojevremeno… »
"On misli da sam ja na prodaju?" Slavica Đukić Dejanović sa mužem Rankom provela tri decenije, a ova greška je mogla da ga…

"On misli da sam ja na prodaju?" Slavica Đukić Dejanović sa mužem Rankom provela tri decenije, a ova greška je mogla da ga…

Blic pre 6 sati
Nakon razvoda od prvog muža, Ranko je Slavici vratio veru u ljubav. Na početku veze Ranko je napravio taktičku grešku poklonivši joj skup poklon, što je Slavicu uvredilo. Muž Slavice Đukić Dejanović, Ranko Dejanović umro je, a njegova supruga jednom… »
"On misli da sam ja na prodaju": Ovo je muž Slavice Đukić Dejanović, a jedna greška ga je skupo koštala

"On misli da sam ja na prodaju": Ovo je muž Slavice Đukić Dejanović, a jedna greška ga je skupo koštala

Mondo pre 6 sati
Suprug Slavice Đukić Dejanović, Ranko Dejanović, preminuo je, a iza njega je ostala priča o velikoj ljubavi koja je trajala više od tri decenije. Bivša ministarka prosvete jednom je otvoreno govorila o njihovom odnosu, ističući koliko joj je upravo on… »
Ko je bio suprug Slavice Đukić Dejanović: Ranko se sa puta uvek vraćao sa poklonom, a ovako joj je vratio veru u ljubav

Ko je bio suprug Slavice Đukić Dejanović: Ranko se sa puta uvek vraćao sa poklonom, a ovako joj je vratio veru u ljubav

Večernje novosti pre 5 sati
U ŽIVOTU ministarke Slavice Đukić Dejanović, dva muškarca zauzimaju značajnu ulogu - sin iz prvog braka, Dušan i suprug Slavice Đukić Dejanović, Ranko. Naime, pored ostvarene karijere neuropsihijatra, profesorske pozicije na Medicinskom fakultetu i… »

Vesti dana »