Povezane vesti

"Htela da bude bogatašica, a zaradila 600 evra": Ovako je Aleksandra pričala o aferi o kojoj je brujala Srbija

"Htela da bude bogatašica, a zaradila 600 evra": Ovako je Aleksandra pričala o aferi o kojoj je brujala Srbija

Mondo pre 1 sat
U rijalitiju Elita 9 povela se priča o aferi Maje Marinković i Pece Raspopovića sa kojim je starleta bila uprkos tome što je on bio vanbračni muž njene tadašnje najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Ovim povodom se oglasila i Subotićka koja je rekla… »
"Rasturila mi brak za 600 evra" Aleksandra Subotić nikad brutalnija: Iznela detalje Majine afere sa Pecom

"Rasturila mi brak za 600 evra" Aleksandra Subotić nikad brutalnija: Iznela detalje Majine afere sa Pecom

Telegraf pre 2 sata
U rijalitiju Elita 9 povela se priča o aferi Maje Marinković i Pece Raspopovića sa kojim je starleta bila uprkos tome što je on bio vanbračni muž njene tadašnje najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Subotićka se oglasila te priznala da se njen suprug… »
"Jela je sa mnom, spavala, mazila mi decu, ona je zlo" Aleksandra Subotić brutalno o Maji Marinković: Rasturila mi je brak i…

"Jela je sa mnom, spavala, mazila mi decu, ona je zlo" Aleksandra Subotić brutalno o Maji Marinković: Rasturila mi je brak i…

Kurir pre 2 sata
U rijalitiju Elita 9 povela se priča o aferi Maje Marinković i Pece Raspopovića sa kojim je starleta bila uprkos tome što je on bio vanbračni muž njene tadašnje najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Ovim povodom se oglasila i Subotićka koja je rekla… »
"Rasturila mi je brak za 600 evra" Aleksandra Subotić iznela detalje afere Maje i Pece: "Jele smo iz istog tanjira, pa se…

"Rasturila mi je brak za 600 evra" Aleksandra Subotić iznela detalje afere Maje i Pece: "Jele smo iz istog tanjira, pa se…

Blic pre 2 sata
Aleksandra je uporedila Maju i Staniju, tvrdeći da su obe lažljive i da žele da se predstave kao uspešne zavodnice, iako to nisu. Aleksandra Subotić tvrdi da se njen muž kaje zbog afere i opisuje to kao krizu u braku U rijalitiju Elita 9 povela se priča… »
Stanije je HRANI KUČE DA TE UJEDE! I ona i Maja su… Ima narod za to izraz! Aleksandra Subotić ih masakrirala!

Stanije je HRANI KUČE DA TE UJEDE! I ona i Maja su… Ima narod za to izraz! Aleksandra Subotić ih masakrirala!

Svet & Skandal pre 4 sati
Nakon što su u rijalitiju „Elita 9“ iznete tvrdnje o navodnoj vezi njenog supruga Predraga Pece Raspopovića u Kinu sa Stanija Dobrojević, oglasila se Aleksandra Subotić. U priču se čak umešala i Maja Marinković, koja je tvrdila postoje sačuvane poruke… »
"Peca je tražio od mene da..." Subotićeva zadala još jedan "udarac" Maji: "Probao je Juga, pa se pokajao!"

"Peca je tražio od mene da..." Subotićeva zadala još jedan "udarac" Maji: "Probao je Juga, pa se pokajao!"

Telegraf pre 8 sati
Starleta Aleksandra Subotić ponovo se oglasila na svom Instagram profilu i istakla da je njen muž zahtevao da se ona oglasi na temu Maje i Stanije. - Što se tiče mog Petra on je pogrešio, ni prvi ni poslednji, čovek kada se navikne na Lambordžini, znate… »
"Peca je ostavio na plaži sa 50 €": Aleksandra Subotić brutalno o Maji, pa otkrila da li je njen muž bio sa Stanijom

"Peca je ostavio na plaži sa 50 €": Aleksandra Subotić brutalno o Maji, pa otkrila da li je njen muž bio sa Stanijom

Mondo pre 9 sati
Nakon što su u rijalitiju "Elita 9" iznete tvrdnje o navodnoj aferi njenog supruga Predraga Pece Raspopovića u Kini sa Stanijom Dobrojević, oglasila se i Aleksandra Subotić. U čitavu priču uključila se i Maja Marinković, koja je iznela tvrdnje da postoje… »
"Peca je ostavio na plaži sa 50 €, demolirala je sve" Aleksandra Subotić pregazila Maju pa otkrila da li je njen muž bio sa…

"Peca je ostavio na plaži sa 50 €, demolirala je sve" Aleksandra Subotić pregazila Maju pa otkrila da li je njen muž bio sa…

Kurir pre 10 sati
Nakon što su u rijalitiju „Elita 9“ iznete tvrdnje o navodnoj vezi njenog supruga Predraga Pece Raspopovića u Kinu sa Stanija Dobrojević, oglasila se Aleksandra Subotić. U priču se čak umešala i Maja Marinković, koja je tvrdila postoje sačuvane poruke… »
"Peca je tražio od mene da se oglasim" Aleksandra Subotić ključa od besa, otkrila detalje afere njenog muža i Maje, pa…

"Peca je tražio od mene da se oglasim" Aleksandra Subotić ključa od besa, otkrila detalje afere njenog muža i Maje, pa…

Blic pre 10 sati
Navela je da su zajedno prevazišli problem i sačuvali svoju porodicu. Aleksandra je komentarisala i priču o Staniji Dobrojević, naglašavajući da nije njen nivo i da je Staniju upozorila da prestane da komentariše njenu porodicu. Starleta Aleksandra… »
"Peca je tražio od mene da se oglasim" Aleksandra Subotić u naletu besa razotkrila aferu sa Majom, pa žestoko udarila na…

"Peca je tražio od mene da se oglasim" Aleksandra Subotić u naletu besa razotkrila aferu sa Majom, pa žestoko udarila na…

Kurir pre 10 sati
Starleta Aleksandra Subotić ponovo se oglasila na svom Instagram profilu, osvrnuvši se na period kada ju je suprug Predrag Peca Raspopović prevario sa Majom Marinković. Kako je navela, upravo je njen muž insistirao da javno progovori o toj temi i iznese… »
"Peca je ostavio na plaži sa 50€ i pobegao od nje!" Sandra Subotić iznela šok detalje, urnisala Maju i Staniju

"Peca je ostavio na plaži sa 50€ i pobegao od nje!" Sandra Subotić iznela šok detalje, urnisala Maju i Staniju

Telegraf pre 10 sati
Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić oglasila se nakon što se sinoć u "Eliti 9" povela priča da je njen suprug, Predrag Peca Raspopović, navodno bio u Kini sa Stanijom Dobrojević. Maja Marinković je iznela ove tvrdnje i dodala da postoje arhivirane poruke… »
"Peca je ostavio na plaži sa 50 evra, demolirala je sve" Aleksandra Subotić urnisala Maju, otkrila da li je njen muž bio sa…

"Peca je ostavio na plaži sa 50 evra, demolirala je sve" Aleksandra Subotić urnisala Maju, otkrila da li je njen muž bio sa…

Blic pre 10 sati
Ona je žestoko napala Staniju i Maju Marinković, nazivajući ih lažljivicama koje se predstavljaju kao zavodnice i uspešne žene. Aleksandra tvrdi da njen muž nikada nije bio sa Stanijom u Kini i da je putovao sa svojim bratom, ističući da su bili u… »
Asmin i Stanija u žestokom okršaju, ona brani Aneli, a Durdžić tvrdi da je bila sa oženjenim: "Opelješila me"

Asmin i Stanija u žestokom okršaju, ona brani Aneli, a Durdžić tvrdi da je bila sa oženjenim: "Opelješila me"

Telegraf pre 10 sati
Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" u rijaitiju, došlo je do žestokog sukoba između Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića i Aneli Ahmić, a situacija se zakomplikovala kada je umešan i muž starlete Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović. U centru… »
Brutalno suočavanje Asmina i Stanije Starleta stala uz Aneli, Durdžić tvrdi da je bila sa oženjenim čovekom: "Opelješen sam za…

Brutalno suočavanje Asmina i Stanije Starleta stala uz Aneli, Durdžić tvrdi da je bila sa oženjenim čovekom: "Opelješen sam za…

Blic pre 13 sati
Maja je tvrdila da postoje prepiske između Stanije i muža Aleksandre Subotić, Pecu, koje se navodno nalaze u skrivenoj arhivi telefona. Asmin je bio optužen za laganje i obmanjivanje i Stanije i Anele, a tokom emisije priznao je da nije bio iskren u… »

Vesti dana »