Povezane vesti
Aleksandar Pavić danas istupio iz poslaničke grupe "Mi Snaga naroda" (foto)
Pravda pre 2 sata
Aleksandar Pavić je danas istupio iz poslaničke grupe "Mi Snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović". Pavić je predhodno podneo ostavku na sve funckije u stranci i istupio iz nje zbog namere Nestorovića da formira stranku u Republici Srpskoj što Pavić… »
Nestorovića napustio još jedan poslanik
Radio 021 pre 7 sati
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe. U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda… »
Pavić istupio iz grupe, Nestorović ostao na pet poslanika
Danas pre 8 sati
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe.U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda zbog… »
Pavić istupio iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije
N1 Info pre 9 sati
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe. U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda… »
Dušan Komazec: Šta stoji iza odlaska Pavića iz pokreta „Mi snaga naroda“? (video)
Pravda pre 10 sati
Dušan Komazec, potpredsednik pokreta „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", u ovom razgovoru iznosi detalje u vezi sa istupanjem Aleksandra Pavića i daje širi kontekst događaja. Govori i o optužbama i pokušajima diskreditacije Nestorovića, kako… »
Pavić istupio iz poslaničke grupe Mi – Snaga naroda u Skupštini Srbije
NIN pre 10 sati
Danas pre 10 sati
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe.U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda zbog… »
Nova pre 10 sati
Vesti dana »
Protest ispred policijske stanice 29. novembar zbog hapšenja studenata
Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih
Studenti daju iskaze policiji zbog protesta ispred Rektorata, terete se za napad na službeno lice
Insajder pre 10 satijoš 8 povezanih
Stiže naglo razvedravanje, ali ne zadugo: Evo kakvo vreme čeka Srbiju narednih dana
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 28 povezanih
Porodica kaže da je stanovnik Kosjerića pretučen u kabinetu predsednika opštine, iz Ujedinjenih za Kosjerić traže odgovore (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 1 povezana
Izlila se Zapadna Morava kod Požege, jedna osoba evakuisana iz poplavljenog automobila
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane