Povezane vesti

Aleksandar Pavić danas istupio iz poslaničke grupe "Mi Snaga naroda" (foto)

Aleksandar Pavić danas istupio iz poslaničke grupe "Mi Snaga naroda" (foto)

Pravda pre 21 dana
Aleksandar Pavić je danas istupio iz poslaničke grupe "Mi Snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović". Pavić je predhodno podneo ostavku na sve funckije u stranci i istupio iz nje zbog namere Nestorovića da formira stranku u Republici Srpskoj što Pavić… »
Nestorovića napustio još jedan poslanik

Nestorovića napustio još jedan poslanik

Radio 021 pre 21 dana
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe. U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda… »
Pavić istupio iz grupe, Nestorović ostao na pet poslanika

Pavić istupio iz grupe, Nestorović ostao na pet poslanika

Danas pre 21 dana
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe.U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda zbog… »
Pavić istupio iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije

N1 Info pre 21 dana
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe. U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda… »
Dušan Komazec: Šta stoji iza odlaska Pavića iz pokreta „Mi snaga naroda“? (video)

Dušan Komazec: Šta stoji iza odlaska Pavića iz pokreta „Mi snaga naroda“? (video)

Pravda pre 21 dana
Dušan Komazec, potpredsednik pokreta „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", u ovom razgovoru iznosi detalje u vezi sa istupanjem Aleksandra Pavića i daje širi kontekst događaja. Govori i o optužbama i pokušajima diskreditacije Nestorovića, kako… »

Nova pre 21 dana

Danas pre 21 dana
Dosadašnji poslanik Mi-snaga naroda u Skupštini Srbije, Aleksandar Pavić istupio je danas iz te poslaničke grupe.U obaveštenju upućenom predsedniku i generalnom sekretaru Skupštine Srbije, Pavić je naveo da istupa iz poslaničke grupe Mi-snaga naroda zbog… »
Pavić istupio iz poslaničke grupe Mi – Snaga naroda u Skupštini Srbije

Pavić istupio iz poslaničke grupe Mi – Snaga naroda u Skupštini Srbije

NIN pre 21 dana

Vesti dana »