Povezane vesti
Micić: "Itudis je proveo mnogo godina sa ŽOC-om i razume Srbe"; "Na kritike odgovaram na terenu"
B92 pre 5 sati
Srpski reprezentativac Vasilije Micić otvoreno je govorio o iskustvima sa dvojicom vrhunskih stručnjaka - Dimitrisom Itudisom i Erginom Atamanom u intervjuu za grčki "Novasports". Plejmejker Hapoela iz Tel Aviva vratio se letos u Evroliga nakon epizode u… »
Micić: Itudis razume mentalitet Srba, Atamanu je poverenje ključ
Sport klub pre 6 sati
Košarkaš Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić je u intervjuu za grčki "Novasports" govorio i o tome kako je raditi sa dvojicom vrsnih trenera - Erginom Atamanom i Dimitrisom Itudisom. Micić se na leto vratio u Evroligu, nakon par godina u NBA ligi… »
Micić: "Ne zanima me pritisak"
Sportske.net pre 9 sati
Košarkaš Hapoela Vasilije Micić je istakao da je ritam u kom se ekipa nalazi važnije od toga da li igra na domaćem ili gostujućem terenu. "Forma je važnija. Domaćinstvo u četvrtfinalu može da pomogne, uz sjajne navijače, ali nekada zadaje veći pritisak… »
Micić: "Nije me briga za pritisak i očekivanja"
B92 pre 10 sati
Srpski košarkaš Vasilije Micić je istakao da je motivisan i posvećen, ali da nije u potpunosti opravdao sopstvena očekivanja po povratku u Evroligu. Micić se na leto vratio u Evroligu posle nekoliko godina u NBA ligi, pridružio se ambicioznom projetku… »
Micić o tome što je najplaćeniji: Briga me za pritisak
Sport klub pre 11 sati
Košarkaš Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić izjavio je za grčki "Novasports" da je još motivisan i posvećen, ali i da je malo i tužan jer nije u potpunosti opravdao sopstvena očekivnja po povratku u Evroligu. Micić se na leto vratio u Evroligu posle… »
Vesti dana »
Protest ispred Policijske uprave 29. novembar zbog hapšenja studenta: Saobraćaj blokiran
Pravda pre 5 satijoš 14 povezanih
N1 saznaje: Studenti daju iskaze u policiji zbog protesta ispred Rektorata
N1 Info pre 11 satijoš 8 povezanih
Oboren i treći američki avion! "Leteći tenk" A-10 srušen u blizini Ormuskog moreuza (video)
Kurir pre 40 minutajoš 72 povezane