Povezane vesti
Kristijan Golubović prijavio Kristinu policiji - oglasila se, ide pravo u stanicu: "Ako treba ležaću..."
Telegraf pre 3 dana
Rijaliti zvezda Kristina Spalević oglasila se i otkrila da je bivši partner Kristijan Golubović navodno prijavio policiji. Kristina je istakla da ide u policijsku stanicu i dodala da će i ona njega ponovo prijaviti. - Jutros su mi stigle poruke da me je… »
"Uzela je sav novac sa računa": Kristijan se oglasio nakon što je prijavio Kristinu policiji, ostao bez 70.000 dinara
Mondo pre 2 dana
Kristijan Golubović prijavio je policiji bivšu verenicu Kristinu Spalević sa kojom ima dvojicu sinova zbog navodne krađe para i tiktok profila. Kristijan se sada ovim povodom oglasio na Instagramu. Kristijan Golubović, besan je na Kristinu, te je poručio… »
Kristijan prijavio Kristinu policiji: Golubović je optužio za bizarnu stvar, evo šta je navodno ukrala od njega
Mondo pre 2 dana
Rijaliti zvezda Kristina Spalević oglasila se i otkrila da je bivši partner Kristijan Golubović prijavio policiji. Kristina je istakla da ide u policijsku stanicu, a istakla je da će ga ponovo prijaviti. - Jutros su mi stigle poruke da me je Kristijan… »
"Podigla je sav novac bez ovlašćenja!" Kristijan se oglasio nakon što je prijavio Kristinu i sve obelodanio
Telegraf pre 2 dana
Kristijan Golubović prijavio je policiji bivšu verenicu Kristinu Spalević sa kojom ima dvojicu sinova zbog navodne krađe para i tiktok profila. Bivši kriminalac se ovim povodom oglasio na Instagramu i otkrio šta se dogodilo. - Bio sam na svom rezervnom… »
Kristijan Golubović prijavio kristinu policiji: Dobila poziv od advokata, ide u stanicu da da izjavu: "Ako treba ležaću, pare…
Blic pre 3 dana
Kristina Spalević je objavila da ju je bivši partner Kristijan Golubović prijavio policiji zbog navodne krađe TikTok profila i 700 evra. Navodi da je profil kupila 2023. godine i da ga je ustupila Kristijanu, ali je odbila da profil vrati nakon sukoba… »
Udario kontru! Kristijan Golubović prijavio Kristinu policiji: Optužio bivšu ženu da mu je ukrala novac, a suma je presmešna…
Kurir pre 3 dana
Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović prijavio je svoju sada već bivšu Kristinu Spalević zbog sumnje na krađu Tiktok profila i to za iznos od 360 evra, što je izazvalo pravu buru reakcija na internetu. Kristina se oglasila na svom Instagram kanalu… »
Vesti dana »
Dilerka uhapšena u Bečeju: Pod dejstvom kokaina vozila automobil, policija joj u kući našla marihuanu i vagu!
Telegraf pre 2 minutajoš 25 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju na zlonamerne SMS poruke o nenaplaćenoj putarini
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Pogođen najveći petrohemijski kompleks! "Upravo smo izvršili snažan udar": Izrael hoće da sprži gasno srce Irana
Blic pre 53 minutajoš 48 povezanih