Povezane vesti
Naša voditeljka smršala 20 kilograma bez gladovanja uz pomoć ove metode: "Uticalo mi je na samopouzdanje"
Telegraf pre 6 sati
Voditeljka Ena Popov (39) često privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom, ali malo ko zna kroz kakvu borbu je prošla da bi postigla dobru figuru. Nakon drugog porođaja suočila se sa viškom masti koje nije mogla da ukloni ni regulisanom ishranom, ni… »
Voditeljka (39) smršala 20 kilograma, danas od njenih rasnih oblina padaju vilice: "Bilo mi je krivo kad sam čitala komentare"…
Blic pre 8 sati
Voditeljka ističe da je bila izložena negativnim komentarima o izgledu još od početka karijere, što je uticalo na njeno samopouzdanje. Ena se vodi time da joj je važno mišljenje bliskih ljudi, iako priznaje da negativni komentari ostavljaju posledice… »
Vesti dana »
Skup u Bulevaru Despota Stefana na koji su pozvali studenti zbog privođenja kolege, zaustavljen saobraćaj u oba pravca (FOTO/ VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih
Studenti u blokadi: Policija pozvala ili privela petoro naših kolega zbog protesta ispred Rektorata
NIN pre 12 satijoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 4. april 2026: Toplije, temperatura do 19 stepeni
Serbian News Media pre 9 satijoš 28 povezanih
"Građani su uznemireni i besni": Batine u kabinetu predsednika Opštine Kosjerić - kap koja je prelila čašu
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih
Prve reči Trampa o oborenom lovcu u Iranu: Najgori dan za američku vojsku od početka rata na Bliskom istoku
Mondo pre 30 minutajoš 72 povezane