Povezane vesti

"Ne znam da kuvam, naručujem hranu": Marina Visković iskreno o vezi sa biznismenom iz Dubaija

"Ne znam da kuvam, naručujem hranu": Marina Visković iskreno o vezi sa biznismenom iz Dubaija

Nova pre 5 sati
Naša popularna pevačica Marina Visković već neko vreme je u vezi sa jednim biznismenom iz Dubaija, kod koga je boravila pre sukoba na Bliskom istoku. Srećom, pevačica se na vreme vratila u Srbiju, ali pošto se situacija u Dubaiju smirila, već planira… »
Poznata srpska pevačica zapalila kuhinju: "Ne znam da kuvam, to se od mene ne traži" Progovorila i o porocima: Uvek to bude...…

Poznata srpska pevačica zapalila kuhinju: "Ne znam da kuvam, to se od mene ne traži" Progovorila i o porocima: Uvek to bude...…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Marina Visković je otvoreno govorila o karijeri, izgledu, incidentu zbog kog ne voli da provodi vreme u kuhinji, ali i dečku koji je u Dubaiju. Pogledajte Marinu sa njenim pertnerom milionerom: - Došla sam dva dana pre nego što se sve… »
"Ne znam da kuvam, naručujem hranu": Marina Visković priznala da je izazvala požar u kuhinji

"Ne znam da kuvam, naručujem hranu": Marina Visković priznala da je izazvala požar u kuhinji

Mondo pre 7 sati
Marina Visković je otkrila sve o incidentu zbog kog ne voli da provodi vreme u kuhinji, ali i dečku koji je u Dubaiju. - Došla sam dva dana pre nego što se sve izdešavalo. Koliko znam, sada je situacija mnogo bolja, ljudi su opušteniji, pratimo šta se… »
"Ne znam da kuvam, naručujem hranu" Marina Visković o dečku iz Dubaija, karijeri, pa priznala da je napravila incident…

"Ne znam da kuvam, naručujem hranu" Marina Visković o dečku iz Dubaija, karijeri, pa priznala da je napravila incident…

Blic pre 7 sati
Istakla je važnost prilagođavanja teškim situacijama i očuvanja psihičke stabilnosti. Njenu vitku liniju duguje zdravim navikama, redovnim treninzima i slušanju svog tela. Marina Visković je u intervjuu za “Blic” otvoreno govorila o karijeri, izgledu… »

Vesti dana »