Povezane vesti
"Ne znam da kuvam, naručujem hranu": Marina Visković iskreno o vezi sa biznismenom iz Dubaija
Nova 03.04.2026
Naša popularna pevačica Marina Visković već neko vreme je u vezi sa jednim biznismenom iz Dubaija, kod koga je boravila pre sukoba na Bliskom istoku. Srećom, pevačica se na vreme vratila u Srbiju, ali pošto se situacija u Dubaiju smirila, već planira… »
Poznata srpska pevačica zapalila kuhinju: "Ne znam da kuvam, to se od mene ne traži" Progovorila i o porocima: Uvek to bude...…
Kurir 03.04.2026
Pevačica Marina Visković je otvoreno govorila o karijeri, izgledu, incidentu zbog kog ne voli da provodi vreme u kuhinji, ali i dečku koji je u Dubaiju. Pogledajte Marinu sa njenim pertnerom milionerom: - Došla sam dva dana pre nego što se sve… »
"Ne znam da kuvam, naručujem hranu": Marina Visković priznala da je izazvala požar u kuhinji
Mondo 03.04.2026
Marina Visković je otkrila sve o incidentu zbog kog ne voli da provodi vreme u kuhinji, ali i dečku koji je u Dubaiju. - Došla sam dva dana pre nego što se sve izdešavalo. Koliko znam, sada je situacija mnogo bolja, ljudi su opušteniji, pratimo šta se… »
"Ne znam da kuvam, naručujem hranu" Marina Visković o dečku iz Dubaija, karijeri, pa priznala da je napravila incident…
Blic 03.04.2026
Istakla je važnost prilagođavanja teškim situacijama i očuvanja psihičke stabilnosti. Njenu vitku liniju duguje zdravim navikama, redovnim treninzima i slušanju svog tela. Marina Visković je u intervjuu za “Blic” otvoreno govorila o karijeri, izgledu… »
Vesti dana »
ROADPOL akcija od 1. do 7. juna: Fokus na vozače dvotočkaša
Pirotske vesti pre 19 minutajoš 34 povezane
Zavod za javno zdravlje počeo ispitivanje kvaliteta vode, cisterne sa pijaćom vodom i u narednim danima na gradskom i seoskom području
Morava info pre 4 minutajoš 18 povezanih
Novi detalji strahovite eksplozije: Ima povređenih, od detonacije se treslo celo naselje (video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 16 povezanih
Mina pre psihijatrije pravila pakao bivšem? Pljuštale strašne optužbe, evo kako je izgledala poslednjih nedelja
Mondo pre 59 minutajoš 16 povezanih