Povezane vesti
Odabrao Srbiju pre drugih, bio među najboljima na svetu, sad ostao bez svega: "Imovina mi je skoro nestala..."
Telegraf 03.04.2026
Nekadašnji štoper Neven Subotić je svojevremeno važio za jednog od najboljih na svetu. Igrao je za Borusiju iz Dortmunda, s njom je igrao i finale Lige šampiona, bio je prvak Nemačke, a odabrao je Srbiju pre svih drugih selekcija koje su želele da ga… »
Subotić: "Moja imovina je skoro nestala"
Sportske.net 03.04.2026
Neven Subotić je svojevremeno bio jedan od najboljih štopera na planeti, posebno mislimo u sezone kada je sa Dortmundom osvajao titule prvaka Nemačke i igrao finale Lige šampiona. No, sada se povukao iz javnosti, nije ostao u fudbalu, već se bavi… »
Neven Subotić otvoreno priznao: „Moja imovina je skoro nestala!“
Hot sport 03.04.2026
Nakon fudbalske karijere povukao se iz javnosti! Srpski štoper Neven Subotić bio je svojevremeno jedan od najboljih štopera u Nemačkoj, a i šire. Ipak, danas, malo ko se seti Nevena, a razlog je jasan – on je sav fokus sa fudbala prebacio na svoju… »
Vesti dana »
Kiša samo u višim predelima: U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima
Dnevnik pre 15 minutajoš 10 povezanih
Sledi evakuacija putnika Kruzer sa zaraženima hantavirusom doplovio do Tenerifa evo gde će se kasnije raditi dezinfikacija broda
Dnevnik pre 24 minutajoš 10 povezanih
Katarski tanker sa gasom prošao kroz Ormuski moreuz, prvi izvoz iz regiona od početka rata
Insajder pre 4 minutajoš 1 povezana
Studenti u blokadi za danas najavili akciju i šetnju centralnim beogradskim ulicama
Danas pre 5 minutajoš 1 povezana