Povezane vesti
Marko Arnautović o letnjem prelaznom roku: "Hteo sam da pojačam Rapid"
Dnevnik pre 7 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović u razgovoru za austrijske medije govorio je o letnjem prelaznom roku, gde je bio blizu da pojača ekipu Rapida. Pregovori sa ekipom iz Beča su bili blizu kraja, ali je onda usledio obrt i Arnautović je pojačao… »
Marko Arnautović šokirao detaljem oko dolaska u Zvezdu: "Jednog dana ću ispričati sve..."
Telegraf pre 8 sati
Letnji prelazni rok doneo je jednu od najvećih transfer saga u regionu, a u njenom centru našao se Marko Arnautović. Iskusni napadač bio je na korak od povratka u domovinu i potpisa za Rapid Beč, ali se u poslednjem trenutku sve preokrenulo – i završio… »
"Počelo je da liči na harakiri, brzo sam odustao": Arnautović otkrio ko ga je zvao pred Zvezde
Mondo pre 9 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović igrao je za reprezentaciju Austrije i tokom martovskih prozora, a tom prilikom dao je intervju za televiziju "Krone". Tom prilikom je iskusni napadač otkrio koliko je blizu bio njegov povratak u Austriju, jer ga je… »
Arnautović: "Hteo sam da pojačam Rapid"
B92 pre 9 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović u razgovoru za austrijske medije govorio je o letnjem prelaznom roku, gde je bio blizu da pojača ekipu Rapida. Pregovori sa ekipom iz Beča su bili blizu kraja, ali je onda usledio obrt i Arnautović je pojačao… »
Arnautović u Bundesligi?! Ima li razloga da brinu na Marakani?
Večernje novosti pre 8 sati
Napadač crveno-belih na ceni. FOTO: FK Crvena zvezda Veliki broj fudbalera Crvene zvezde morao je tokom reprezentativnih prozora da se odazove pozivu u nacionalni tim. Na tom spisku bio je i kapiten austrijske selekcije, Marko Arnautović, pa je tokom… »
Vesti dana »
Vučić nikad nije bio za dijalog, idemo ka kriznom menadžmentu između vlasti i naroda
Ozon press pre 2 satajoš 1 povezana
Papa Lav XIV najavio da će nositi krst tokom celog Krsnog puta na Veliki petak
Danas pre 5 satijoš 2 povezane