Povezane vesti
"Crvenkapi" Pozorišta mladih - Grand Prix 26. "Lut festa"
Moj Novi Sad 03.04.2026
Predstava “Crvenkapa” Pozorišta mladih, koja lepotom svog radoznalog duha već neko vreme osvaja najmlađu publiku, zablistala je na upravo zatvorenom 26. “Lut festu”, Međunarodnom festivalu profesionalnih lutkarskih pozorišta za decu, koji se od 30. marta… »
"Crvenkapa“ osvijila „Granpri“ 26. “Lut festa”: Uspeh Pozorišta mladih na festivalu u Istočnom Sarajevu
Večernje novosti 03.04.2026
PREDSTAVA “Crvenkapa”, Pozorišta mladih u Novom Sadu, osvojila je glavnu nagradu, "Granpri“ na 26. “Lut festu”, Međunarodnom festivalu profesionalnih lutkarskih pozorišta za decu, koji je od 30. marta do 3. aprila održan u Istočnom Sarajevu. Pozorište… »
"Crvenkapi" Pozorišta mladih - Grand Prix 26. "Lut festa"
RTV 03.04.2026
NOVI SAD - Predstava "Crvenkapa" Pozorišta mladih, koja lepotom svog radoznalog duha već neko vreme osvaja najmlađu publiku, zablistala je na upravo zatvorenom 26. "Lut festu", Međunarodnom festivalu profesionalnih lutkarskih pozorišta za decu, koji se… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Ovo su nove cene goriva: Jedan derivat od danas skuplji, evo koliko ćemo plaćati za litar narednih sedam dana
Dnevnik pre 24 satajoš 34 povezane
ANEM: Ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
N1 Info pre 7 satijoš 18 povezanih