Povezane vesti

Ivana je četiri dana nosila preminulo dete u stomaku, lekari joj rekli da ide kući jer "beba spava": “Samo sam plakala, a oni…

Ivana je četiri dana nosila preminulo dete u stomaku, lekari joj rekli da ide kući jer "beba spava": “Samo sam plakala, a oni…

Nova pre 10 sati
Ivana Torda (38) iz Pančeva doživela je stravičnu tragediju pre četiri godine, kada je izgubila bebu, nakon što su je iz pančevačke bolnice, 2. maja 2022. kada je bio porođajni termin, vratili kući, uz reči da njena “beba spava”. Rečeno joj je tada da… »
Žena je mislila da je zauvek izgubila svog mačka, a onda je posle 4 godine dobila poziv: spasavali su ga 5 sati, a evo gde je…

Žena je mislila da je zauvek izgubila svog mačka, a onda je posle 4 godine dobila poziv: spasavali su ga 5 sati, a evo gde je…

Blic pre 18 sati
Od juna 2024. godine u Engleskoj je obavezno mikročipovanje mačaka, što je RSPCA označila kao ključ za povratak izgubljenih ljubimaca. Zahvaljujući mikročipu, spasioci su brzo identifikovali vlasnicu i omogućili emotivan susret. Mačka koju je RSPCA… »
Doživela traumu i teške komplikacije rađajući mrtvu bebu: Lekar u Pančevu je poslao kući umesto u porodilište

Doživela traumu i teške komplikacije rađajući mrtvu bebu: Lekar u Pančevu je poslao kući umesto u porodilište

N1 Info pre 19 sati
“Hoću da rešim ovo, da mogu da nastavim dalje… Osećam da sam dužna i njoj, ona je bila moje dete i živela je u meni devet meseci ”, počinje svoju priču za portal N1 Ivana Torda iz Bavaništa koja je 2022. godine u Pančevu rodila mrtvu bebu. Dva dana pre… »

Vesti dana »