Povezane vesti
"Pokazala sam inspektoru snimke nasilja": Šok oglašavanje Kristine Spalević ispred policijske stanice
Mondo pre 9 sati
Bivša zadrugarka Kristina Spalević napustila je policijsku stanicu gde je bila da da izjavu povodom nasilja koje je pretrpela od Kristijana Golubovića. Kristina je rekla da je trpela fizičko nasilje od Kristijana, te da je trebalo ranije da ga prijavi. -… »
"Lagala sam narod, imam snimke nasilja" Kristina ponovo u policiji zbog Kristijana! Trese se, plače: Odneo je nakit, bankovne…
Kurir pre 9 sati
Drama između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića, koja već neko vreme drma javnost, ne jenjava. Nakon što ga je prijavila policiji za pretnje i kršenje mere zabrane prilaska, Kristina se susrela sa optužbama da je Kristijanu podigla sav novac sa… »
"Davnih dana sam trebala da ga prijavim", Kristina dala izjavu u policiji pa iznela detalje: "Preti mi"
Telegraf pre 10 sati
Ljubavna drama Kristine Spalević i Kristijana Golubovića se nastavlja. Nakon što ga je prijavila za pretnje i kršenje mere zabrane prilaska, Kristina se susrela sa optužbama da je Kristijanu podigla sav novac sa računa. Sada ona otkrila detalje pošto je… »
"Imam snimke nasilja koje sam trpela od Kristijana" Kristina Spalević dala izjavu u policiji, pa pokazala sadržaj telefona…
Blic pre 10 sati
Kristina kaže da se kaje što nije ranije prijavila nasilje i ističe da poseduje dokaze i snimke koje je predala policiji Navodi da Kristijan zadržava njena i dečija dokumenta i preti da će decu odvesti u Atinu, dok odbija da finansijski podrži decu… »
Vesti dana »
Vučić nikad nije bio za dijalog, idemo ka kriznom menadžmentu između vlasti i naroda
Ozon press pre 4 satijoš 1 povezana