Povezane vesti
"Trebalo mi pola godine da se naviknem na novi polni organ" Njegoš postao Nikolina: Svi muškarci lude za njim
Telegraf 03.04.2026
Influenserka Nikolina Kovačević privlači veliku pažnju javnosti i javno govori o procesu promene pola. Pre promene pola, Nikolina se zvala Njegoš. Ona danas živi u inostranstvu a uprkos tome što joj je trebalo dosta vremena da se navikne da je žena… »
"Trebalo mi je pola godine da se naviknem na novi polni organ" Njegoš promenio pol, sada svi muškarci lude za njim: "Obožavam…
Blic 03.04.2026
Naglašava da se sa ocem nikada neće pomiriti i smatra da je takav odnos najbolji za oboje Operaciju promene pola je imala pre dve godine i oporavak je protekao bez komplikacija, ali joj je trebalo vreme da se navikne na novi identitet Influenserka… »
Vesti dana »
Glas mladih Kula najavljuje posledice za odbornika koji je glasao za predlog vlasti
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih
Ovako izgledali poslednji meseci Sejde Bešlić, potresni detalji: lečenje u Nemačkoj i teška borba
Kurir pre 44 minutajoš 28 povezanih
Realni rast BDP-a u prvom kvartalu 3,2 odsto, građevina, industrija i IT usporili rast
Nova ekonomija pre 4 satijoš 37 povezanih
(Foto, video) RHMZ niže hitna upozorenja! Grom izazvao požar, smrklo se usred bela dana! Na auto-putu ne vidi se prst pred okom! Jako nevreme pogodilo Srbiju, crni oblaci donose haos
Blic pre 29 minutajoš 91 povezana
Mijatović podneo ostavku: Ovo nije moj kraj, želim da budem predsednik Partizana
RTS pre 1 satjoš 44 povezane