Povezane vesti
Stanija razotkrila Asminove laži: Otkrila šta se dešavalo u Majamiju, pa potvrdila Anelinu priču: "Zbog toga sam mu lupila…
Blic pre 2 dana
Otkrila je da ju je Asmin lagao i da je komunicirao s Aneli iza njenih leđa, što je saznala tek kasnije Priznala je da je dolazak Asmina u rijaliti za nju značio kraj agonije i da joj je teško palo što je izneverio njihovu vezu Stanija Dobrojević otkako… »
PAKAO U ELITI: Bebica jecao zbog Teodore! Maja prešišala Anitu! Aneli otkrila nove detalje!
Svet & Skandal pre 1 dan
Tokom sinoćne emisije „Pitanja novinara“ novinar Darko Tanasijević otvorio je emisiju pitanjem za Staniju Dobrojević. – Stare uspomene su se vratile, imala sam situaciju gde sam plakala – odgovorila je Stanija. – Asmin je kukavica, ne ume da se suoči… »
"Znam šta je radila sa 14 godina" Stanija Dobrojević otkrila šok detalje o Maji Marinković, pa priznala: "Devojkama sam uzor"…
Blic pre 1 dan
Maja je prošla kroz mnoge estetske operacije, a imala je i buran ljubavni život u rijalitiju. Poznata je i po aferama van rijalitija, uključujući preotimanje muža Aleksandri Subotić i burne veze sa drugim zadrugarima. Starleta Stanija Dobrojević postala… »
Stanija raskrinkala Asmina i njegove laži: Iznela detalje iz Majamija i posložila sve kockice "On je kukavica"
Telegraf pre 2 dana
Stanija Dobrojević otkako je ušla u Elitu 9 svima je pomrsila konce. Starleta često ulazi u okršaje sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem i sa bivšom prijateljicom Majom Marinković. U emisiji "Pitanja novinara" govorila je o aktuelnim temama. Prvo je… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu "za utorak u 20 časova po vašingtonskom"
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 13 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih