Povezane vesti
Sve žene Kristijana Golubovića: Jedna je preminula, sa drugom se venčao u zatvoru, a zbog nje je intervenisala policija
Blic pre 1 dan
Sa Suzanom Milojković imao je brak iz zatvora, ali su se razveli posle gubitka deteta i prodaje imovine. Sa Kristinom Spalević dobio je dvoje dece, a veza je završila dramatično – Kristina ga je prijavila policiji zbog pretnji. Kristijan Golubović poznat… »
"Platio sam 21.000 evra, za 21 tabletu" Kristijan Golubović se prisetio pokojne žene koja je umrla dok je on bio u zatvoru
Kurir pre 1 dan
Kristijan Golubović glavna je tema medija nedeljama unazad, pobednik rijalitija Farma prvo je imao porodičnih problema, pa ga je nevenčana supruga Kristina Spalević prijavila policiji. I dok ta priča svakog dana ima neku novu pričuz i dešavanja… »
Ko je prva žena Golubovića koja je navodno htela da ga ubije: "Bio sam okružen sa 500 Albanaca dok mi je radila o glavi"
Mondo pre 1 dan
Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Kristijan Golubović, našao se u centru pažnje nakon što je javno prevario suprugu Ivanu sa Kristina Spalević, sa kojom ima i dva sina. Ipak, njihov odnos nedavno je okončan, pa su odlučili da stave tačku na vanbračnu… »
"Platio sam 21.000 evra za 21 tabletu!" Kristijan Golubović o prvoj ženi koja je umrla dok je on bio u zatvoru
Telegraf pre 1 dan
Kristijan Golubović emotivno se prisetio svoje prve supruge Danijele, koja je preminula dok je on izdržavao zatvorsku kaznu. On je detaljno opisao kako se bolest proširila i koliko je teško bilo suočiti se sa njenim stanjem. - Da ti vratim dojku… »
Sve žene Kristijana Golubovića: Dve su ga čekale dok je robijao, ona je želela venčanje u crkvi, a nju je zvao "mali Arkan"…
Kurir pre 1 dan
Kristijan Golubović pored mračne i burne prošlosti iza sebe ima i turbulentan ljubavni život. Da su ga žene volele nije krio, a samo neke od njih su u njegovom životu ostavile duboki trag. Davnih devedesetih godina javnost ga je upoznala kao žestokog… »
Vesti dana »
Tramp: Iran da otvori Ormuski moreuz do utorka, u suprotnom ćemo uništiti elektrane
Insajder pre 10 minutajoš 44 povezane
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim zahlađenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 9 satijoš 21 povezana
Dejan Stanković zadovoljan pobedom Zvezde u Surdulici: "Idemo kući sa tri boda, to je najvažnije"
Dnevnik pre 25 minutajoš 20 povezanih
Nešto očigledno ne štima: Kecmanović opet stao kad je bilo najvažnije!
Hot sport pre 1 satjoš 15 povezanih