Povezane vesti

Sve žene Kristijana Golubovića: Jedna je preminula, sa drugom se venčao u zatvoru, a zbog nje je intervenisala policija

Sve žene Kristijana Golubovića: Jedna je preminula, sa drugom se venčao u zatvoru, a zbog nje je intervenisala policija

Blic pre 26 dana
Sa Suzanom Milojković imao je brak iz zatvora, ali su se razveli posle gubitka deteta i prodaje imovine. Sa Kristinom Spalević dobio je dvoje dece, a veza je završila dramatično – Kristina ga je prijavila policiji zbog pretnji. Kristijan Golubović poznat… »
"Platio sam 21.000 evra, za 21 tabletu" Kristijan Golubović se prisetio pokojne žene koja je umrla dok je on bio u zatvoru

"Platio sam 21.000 evra, za 21 tabletu" Kristijan Golubović se prisetio pokojne žene koja je umrla dok je on bio u zatvoru

Kurir pre 26 dana
Kristijan Golubović glavna je tema medija nedeljama unazad, pobednik rijalitija Farma prvo je imao porodičnih problema, pa ga je nevenčana supruga Kristina Spalević prijavila policiji. I dok ta priča svakog dana ima neku novu pričuz i dešavanja… »
Ko je prva žena Golubovića koja je navodno htela da ga ubije: "Bio sam okružen sa 500 Albanaca dok mi je radila o glavi"

Ko je prva žena Golubovića koja je navodno htela da ga ubije: "Bio sam okružen sa 500 Albanaca dok mi je radila o glavi"

Mondo pre 26 dana
Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Kristijan Golubović, našao se u centru pažnje nakon što je javno prevario suprugu Ivanu sa Kristina Spalević, sa kojom ima i dva sina. Ipak, njihov odnos nedavno je okončan, pa su odlučili da stave tačku na vanbračnu… »
"Platio sam 21.000 evra za 21 tabletu!" Kristijan Golubović o prvoj ženi koja je umrla dok je on bio u zatvoru

"Platio sam 21.000 evra za 21 tabletu!" Kristijan Golubović o prvoj ženi koja je umrla dok je on bio u zatvoru

Telegraf pre 26 dana
Kristijan Golubović emotivno se prisetio svoje prve supruge Danijele, koja je preminula dok je on izdržavao zatvorsku kaznu. On je detaljno opisao kako se bolest proširila i koliko je teško bilo suočiti se sa njenim stanjem. - Da ti vratim dojku… »
Sve žene Kristijana Golubovića: Dve su ga čekale dok je robijao, ona je želela venčanje u crkvi, a nju je zvao "mali Arkan"…

Sve žene Kristijana Golubovića: Dve su ga čekale dok je robijao, ona je želela venčanje u crkvi, a nju je zvao "mali Arkan"…

Kurir pre 26 dana
Kristijan Golubović pored mračne i burne prošlosti iza sebe ima i turbulentan ljubavni život. Da su ga žene volele nije krio, a samo neke od njih su u njegovom životu ostavile duboki trag. Davnih devedesetih godina javnost ga je upoznala kao žestokog… »

Vesti dana »